VW T7 2021: Έρχεται το νέο Transporter!


Το νέο Transporter βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών του και αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στη χρονιά.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: kolesa.ru
  • 18/6/2020

Εδώ και αρκετούς μήνες στους δρόμους έχει «συλληφθεί» από τους αυτοκινητιστικούς παπαράτσι ένα μεγάλο και υψηλό όχημα με βαρύ καμουφλάζ και boxy σχεδίαση. Αυτό δεν είναι άλλο από το νέο Transporter που θα περάσει στην Τ7 γενιά του. Η οποία θα βασίζεται σε μια εξελιγμένη πλατφόρμα MQB και θα διαθέτει τα συμβατικά σύνολα της μάρκας με τους δίλιτρους βενζίνης και πετρελαίου και ίσως έναν εξηλεκτρισμένο 1.500άρη.

Πιθανότατα θα δούμε και ηλεκτρικές εκδόσεις αφού ήδη ο ανταγωνισμός και ειδικότερα ο όμιλος PSA έχει παρουσιάσει αντίστοιχα μοντέλα (όπως τα Citroen e-Spacetourer, Opel Zafira e-Life, Peugeot e-Traveller). Αφενός μία EV έκδοση χρειάζεται για την μείωση των ρύπων, αφετέρου για σημεία πρόσβασης σε απαγορευμένες ζώνες για ρυπογόνα οχήματα.

Μέχρι να παρουσιαστεί επίσημα το νέο Volkswagen Transporter, ένα μοντέλο που μετρά πάνω από 70 χρόνια πορείας για την γερμανική εταιρία έχοντας το δικό του στίγμα και σε κοινωνικό επίπεδο, το kolesa.ru μας δίνει μερικές ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες.