VW: To 2022 είναι το έτος του ID. Buzz! (Video)


Η Volkswagen ετοιμάζεται για το 2022 και βγάζει στην δημοσιότητα ένα νέο teaser βίντεο για το επερχόμενο ID. Buzz.

  • 25/12/2021

Τα teaser για το ID. Buzz συνεχίζονται από την Volkswagen  αυτή τη φορά με ένα βίντεο που δημοσίευσε η γερμανική φίρμα στο Twitter.

Το πολυαναμενόμενο ID. Buzz είναι σχεδόν έτοιμο για να περάσει στην παραγωγή, όπως έχουμε δει και από δεκάδες κατασκοπευτικές φωτογραφίες τον τελευταίο καιρό, καθώς η Volkswagen  έχει δηλώσει ότι θα το παρουσιάσει μέσα στο 2022.

Για να κορυφώσει την προσμονή για το αμιγώς ηλεκτρικό μίνι βαν, η Volkswagen  μας δείχνει στο ένα νέο teaser βίντεο τους προβολείς του μοντέλου και τη χαρακτηριστική φωτεινή «υπογραφή» LED. Το βίντεο συνεχίζει να δείχνοντας τα φωτιζόμενα χερούλια θυρών και φώτα που προβάλλουν ένα διακριτικό σχέδιο στο έδαφος.

Για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά θα μάθουμε περισσότερα τους επόμενους μήνες, αλλά με όσα γνωρίζουμε έως τώρα η τεχνική βάση του ID.Buzz, που θα διατίθεται σε van και επιβατική έκδοση, θα είναι φυσικά η ηλεκτρική πλατφόρμα ΜΕΒ του Ομίλου VW, η οποία και αποτελεί την τεχνική βάση για όλα τα μοντέλα της οικογένειας ID. Η σύγχρονη αρθρωτή πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών διαμορφώσεων του εσωτερικού, ενώ θα προσφέρει εκδόσεις διαφορετικών μεταξονίων και ηλεκτροκινητήρων, με το ID.Buzz να έχει μπαταρίες χωρητικότητας από 48 έως 111 kWh.

Η πρεμιέρα του ID.Buzz στην ευρωπαϊκή αγορά θα γίνει μέσα στο 2022, ενώ η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιο του Αννόβερου. Η Volkswagen ετοιμάζει μάλιστα και μία εκδοχή αυτόνομης οδήγησης, που θα έρθει το 2025.