Xiaomi Redmi 5 Plus & Redmi 5 : Τα smartphones στα καλύτερά τους


H Infoquest, ο επίσημος διανομέας της Xiaomi Inc. στην Ελλάδα παρουσίασε πριν λίγες ημέρες τα νέα Redmi 5 και Redmi 5 Plus smartphones που φέρνουν την επανάσταση στην απόδοση, το design και την προσιτή τιμή.

  • 10/4/2018

Xiaomi Redmi 5 Plus

Plusreinvented: Κάθε ημέρα ακούτε για κάτι Plus. Μεγαλύτερο, δυνατότερο, ομορφότερο ή ποιοτικότερο. Τίποτε όμως δεν είναι σαν το Xiaomi Redmi 5 Plus. Ένα καλαίσθητο κομψοτέχνημα τεχνολογίας με διαστάσεις μόλις 158,5x75,4x8,05 mm. Αυτό είναι το νέο Xiaomi Redmi 5 Plus.

Σαφώς και ξεχωρίζει όχι μόνο με την FullView 18:9 και ανάλυσης Full HD+ οθόνη των 5,99" τεχνολογίας IPS αλλά και με τις λεπτές του γραμμές φτιαγμένες με αντιχαρακτικό γυαλί Corning Gorilla Glass στο εμπρός και αλουμίνιο στο πίσω μέρος. Στο εσωτερικό του κρύβεται η ισχύς 8 πυρήνων χρονισμένων στα 2,0 GHz με chipset Qualcomm Snapdragon 625, και μαζί με 3GB ή 4GB RAM και κάρτα γραφικών Adreno 506 GPU. Το «Plus» δηλαδή στην απόδοση, την ταχύτητα και την ενεργειακή αποδοτικότητα για multitasking και gaming χωρίς περιορισμούς. Παράλληλα με μπαταρία Li-Po 4.000 mAh αλλά και δυνατότητα ταχείας φόρτισης θα έχετε πάντα τον απόλυτο έλεγχο της επικοινωνίας σας, χωρίς να φοβάστε ότι θα ξεμείνετε από ενέργεια. Συνάμα η Dual SIM δυνατότητα και το λειτουργικό Android 7.1.2 Nougat σε συνδυασμό με το διάσημο user interface MIUI της Xiaomi κάνουν την απροβλημάτιστη επικοινωνία μια νέα, συναρπαστική εμπειρία.

Plus σε επιδόσεις

Η κύρια κάμερα των 12 MP με αισθητήρα Omnivision OV12A10, με διάφραγμα 2,2, μέγεθος pixels στα 1,25 μm και διπλού LED flash θα ξυπνήσει τον φωτογράφο μέσα σας. Παράλληλα με μια πλειάδα φίλτρων θα σας επιτρέψει να μετατρέψετε και την πιο απλή φωτογραφία σε ένα μικρό έργο τέχνης. Όμως με το Redmi 5 Plus έχετε και μια πανίσχυρη βιντεοκάμερα. Με δυνατότητα εγγραφής Full HD αλλά και 4K video, η υψηλή πιστότητα είναι εγγυημένη και μαζί η χαρά ότι θα δείτε και την παραμικρή λεπτομέρεια των αναμνήσεών τώρα και στο μέλλον. Όσο για την selfie camera, όλα είναι δυνατά με τον αισθητήρα των 5 MP και το ενσωματωμένο flash. Οι δε επιλογές αποθηκευτικού χώρου των 32GB ή και 64GB θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες όπως μουσική, φωτογραφίες, βίντεο και παιχνίδια, ενώ υπάρχει πάντα η δυνατότητα επέκτασης στα 128GB, με εξωτερική κάρτα μνήμης. Ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος από την άλλη, επιτρέπει το γρήγορο ξεκλείδωμα του κινητού σας ενώ ο δέκτης GPS με υποστήριξη A-GPS, GLONASS και σας βοηθά σε κάθε σας βήμα. Μέχρι και τηλεχειριστήριο υπερύθρων για όλες σας τις τηλεχειριζόμενες συσκευές ενσωματώνει το Redmi 5 Plus!

 

 

Xiaomi Redmi 5

Everyday luxury: Ποτέ πριν ένα smartphone δεν ήταν τόσο γενναιόδωρο σε επιδόσεις, τεχνολογία και αισθητική και συνάμα τόσο φιλικό και προσιτό. Το γοητευτικό σώμα του νέου Xiaomi Redmi 5 είναι η επιτομή της ποιότητας και των συμπαγών διαστάσεων, φτιαγμένο από γυαλί, αλουμίνιο και εξαιρετικά ανθεκτικό πλαστικό.

Με μόλις 7,7 mm πάχους και βάρος στα 157 g, το ολοκαίνουργιο Xiaomi Redmi 5 με οθόνη FullView 2,5D διαγωνίου 5,7"  τεχνολογίας IPS και αναλογία πλευρών 18:9 είναι αρκετά μεγάλο για να σας ανοίξει ένα μεγάλο παράθυρο στον κόσμο της επικοινωνίας και όσο χρειάζεται βολικό για να χωρά στην παλάμη ή την τσέπη του τζιν σας. Όσο για την αντοχή του; Με προστασία Corning Gorilla Glass δε χρειάζεται να ανησυχείτε για γρατζουνιές.

8-Core Speed

Η οκταπύρηνη καρδιά του νέου Xiaomi Redmi 5 χρονισμένη στα 1,8 GHz και το chipset SDM450 Snapdragon 450 της Qualcomm, μαζί με τα 2GB RAM/16 GB μνήμης ή  3GB RAM/32 GB εγγυώνται απρόσκοπτη λειτουργία και χώρο ακόμη και για απαιτητικές εφαρμογές. Παράλληλα, με λειτουργικό Android 7.0 Nougat και user interface το διάσημο MIUI της Xiaomi στην έκδοση V9 μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα πιο εύκολα από ποτέ. Αλλά όχι μόνο αυτό. Η συνολική ενεργειακή του απαίτηση είναι χαμηλή και με μπαταρία Li-Po στα 3.300 mAh έχετε ενέργεια για πολλές πολλές ώρες. Αλλά ακόμη κι αν η ενέργειά του δεν επαρκεί, με δυνατότητα ταχείας φόρτισης, το Xiaomi Redmi 5 είναι πάντα…ετοιμοπόλεμο.

Smileits Redmi 5!

Η κάθε μέρα σας είναι γεμάτη όμορφες στιγμές, χρώμα, συγκινήσεις και μοναδικές εμπειρίες. Σίγουρα θα θέλετε να τις απαθανατίσετε με μια κάμερα ικανή να αποτυπώσει και την παραμικρή λεπτομέρεια με γλαφυρότητα και πιστή απόδοση χρωμάτων. Η κύρια κάμερα του νέου Xiaomi Redmi 5 είναι εξοπλισμένη με τον κορυφαίο αισθητήρα Omnivision OV12A10, ανάλυσης 12 MP (f/2,2, με pixels μεγέθους 1,25 μm), και εφοδιάζεται μεταξύ άλλων με Phase detection autofocus, HDR και LED flash. Επίσης μπορείτε να βιντεοσκοπήσετε σε full HD ανάλυση για να κρατήσετε ζωντανές όλες σας τις αναμνήσεις. Όσο για την selfie camera με 5 MP έχετε όση λεπτομέρεια χρειάζεστε.

As simple as Redmi 5

Ποτέ πριν η ποιότητα διασύνδεσης και επικοινωνίας δεν ήταν τόσο εύκολη. Το νέο Xiaomi Redmi 5 με μικρόφωνο Active noise cancellation επιτρέπει πεντακάθαρη συνομιλία όποιο κι αν είναι το περιβάλλον. Επίσης με αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος μπορείτε να ξεκλειδώσετε γρήγορα το κινητό σας και με δέκτη GPS και υποστήριξη A-GPS, GLONASS και BDS μπορείτε να έχετε πάντα τον έλεγχο της πορείας σας. Παράλληλα η λειτουργία USB On-The-Go κάνει τη διασύνδεση με άλλες συσκευές πιο εύκολη από ποτέ, ενώ η λειτουργία IR Remote μετατρέπει το κινητό σας σε ένα universal τηλεχειριστήριο!

Κι όλα αυτά σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή και με την αξιοπιστία της Infoquest Technologies που παρέχει δύο χρόνια εγγύηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΧΙΑΟΜΙ ΕΔΩ