YouTuber ίπταται με μια Lamborghini Urus (Video)


Οι χαμηλές πτήσεις ενός Αμερικανού YouTuber ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο της επικαιρότητας καθώς αυτήν τη φορά ανέβηκε επίπεδο πραγματοποιώντας το ριψοκίνδυνο άλμα του με μια Lamborghini Urus.

  • 8/4/2021

Ο Michael Hyssong, ιδιοκτήτης του καναλιού Street Speed 717, έγινε γνωστός μετά από το άλμα του πάνω από ένα ποτάμι με ένα Ram TRX, στις αρχές της χρονιάς. Το αγροτικό επιβίωσε του εγχειρήματος, αλλά ο οδηγός επιβαρύνθηκε με 18 κατηγορίες από την πολιτεία της Πενσυλβανίας.

Το βίντεο αυτό έφτασε τις 2 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 3 μήνες, οπότε ήταν και κερδοφόρο. Ο Michael βλέποντας την επιτυχία των συγκεκριμένων αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργίας ενός ακόμα αγνοώντας τους κινδύνους.

Αυτή την φορά χρησιμοποίησε πολύ πιο ακριβά αυτοκίνητα, κάνοντας το άλμα με μία Lamborghini Urus και τοποθετώντας μία Lamborghini Aventador. Το ιταλικό SUV ανήκει στην γυναίκα του, ενώ το δωδεκακύλινδρο supercar είναι δικό του.

Για να πραγματοποιήσει αυτό το άλμα χρειάστηκε να ρυθμίσει τις αναρτήσεις του αυτοκινήτου στην επιλογή Off-road ώστε να έχει λίγο παραπάνω ύψος.

Σε ένα βίντεο του που εξηγούσε τις κατηγορίες που δέχτηκε, ανέφερε πως δεν θα τον σταματήσουν από το να γυρίσει παρόμοια βίντεο στο μέλλον. Αυτό έγινε και εδώ με την Urus να περνάει χωρίς κανένα πρόβλημα πάνω από την Aventador.

Το αν και αυτό το βίντεο θα διωχθεί ποινικά, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε τώρα αλλά με τον καιρό θα φανεί. Κρίνοντας όμως από το περιεχόμενο του καναλιού, που αποτελείται από αρκετά βίντεο καταστροφής αυτοκινήτων, δεν φαίνεται διατεθειμένος να τα παρατήσει στο προσεχές μέλλον.