Υπάρχει περίπτωση να δούμε μία Mustang με τέσσερις πόρτες;


ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ ΜΙΑ MUSTANG ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 3/4/2020

Όπως κανείς ίσως να μην πίστευε πριν από μερικά χρόνια πως η Ford θα κατασκεύαζε ένα ηλεκτρικό SUV με το διαχρονικό στιλ της Mustang και πως θα πωλούσε σαν ζεστό ψωμί. Μάλιστα η Mustang E-Mach έχει πολύ υψηλή ζήτηση ξεπερνώντας τις προσδοκίες των ιθυνόντων της εταιρίας στην Αμερική και μόλις καταλαγιάσει και η πανδημία ετοιμάζεται το λανσάρισμα και στην Ευρώπη.

Έτσι, δεν ακούγεται καθόλου απίθανο να δούμε μία Mustang με τέσσερις πόρτες που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τόσο σε συμβατική έκδοση όσο και σε ηλεκτρική. Αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά στην Ford εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα αφού στην αμερικανική αγορά τα σπορ sedan παραμένουν να είναι δημοφιλή.

Από την άλλη ένα τετράθυρο Mustang θα το εκτιμούσαν όσοι θα ήθελαν πάντοτε μια Mustang και τους απέτρεπε το μη πρακτικό κουπέ αμάξωμα. Έχει παρατηρηθεί σε πολλές περιπτώσεις μια πιο λειτουργική έκδοση ενός σπορ μοντέλου να πουλά περισσότερο από την κουπέ του.

Επιπρόσθετα μία σεντάν Mustang θα μπορούσε να τσιμπήσει πελάτες από την GM και όσους μέχρι τώρα επέλεγαν το Dodge Charger. Πόσω μάλλον όταν το τελευταίο κλέβει πωλήσεις τόσο από την Mustang όσο και από την Camaro, όπως δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της Dodge της FCA Ashton Munoz.

Και στο δια ταύτα οι καιροί αλλάζουν και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν η Ford έδινε το πράσινο φως για μια Mustang με περισσότερες πόρτες και χώρους, όπως αυτή που μας παρουσιάζει ο μετρ στο photoshop SRK. Και επειδή κατά καιρούς παρουσιάζουμε διάφορα renderings αφιερώστε μερικά λεπτά για να δείτε πως αυτά δημιουργούνται.