H Mercedes προετοιμάζει το έδαφος για τη Maybach EQS 680 SUV


Η Mercedes μάς ετοιμάζει για τη Maybach EQS SUV, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της πολυτελούς μάρκας.

  • ΦΩΤΟ: MERCEDES-BENZ
  • 30/3/2023

Η νέα Mercedes-Maybach EQS 680 SUV αποκαλύπτει στα μέσα Απριλίου, με την εταιρεία να δημοσιεύει μία μόλις φωτογραφία-teaser για το νέο μοντέλο.

Είναι η κεντρική φωτογραφία του κειμένου, που δείχνει το αυτοκίνητο καλυμμένο με ένα ύφασμα, και μόνο μέρος της σιλουέτας του να ξεχωρίζει.

Σε γενικές γραμμές, είναι γνωστό πως η EQS SUV της Maybach θα έχει το σουλούπι της απλής EQS, αλλά θα φέρει σίγουρα στοιχεία που θα βρει κανείς και σε άλλα μοντέλα της πολυτελούς φίρμας υπό την «ομπρέλα» της Mercedes.

Για παράδειγμα, αναμένεται να φέρει κάθετα ανοίγματα στις γρίλιες, παρόμοια με αυτά που υπάρχουν στις Maybach S-Class και GLS.

Στο εσωτερικό, η Maybach πάντοτε κάνει το κάτι παραπάνω με τη χρήση εξεζητημένων υλικών και κορυφαίας τεχνολογίας, και η EQS SUV δεν πρόκειται να αποτελέσει εξαίρεση.

Στα του κινητήριου συνόλου, η EQS SUV διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, που φτάνουν τα 544 PS και τα 858 Nm ροπής, ενώ μπορεί να κάνει τα 0-100 km/h σε 4,6 δευτερόλεπτα, χάρη και στο σύστημα τετρακίνησης που διαθέτει.

Την παρουσίαση του νέου μοντέλου μπορείτε να δείτε εδώ στις 17 Απριλίου, στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Σαγκάης.