Η νέα ειδική έκδοση του Opel Corsa-e έρχεται με δώρο… ένα ζευγάρι κάλτσες


Η Opel γιορτάζει τα 40 χρόνια από τη «γέννηση» του Corsa με μια ειδική έκδοση του ηλεκτρικού μοντέλου που θα κυκλοφορήσει σε 1.982 μονάδες.

  • 20/6/2022

Για κάποιους η ζωή ξεκινάει στα 40 και αυτό θέλει να γιορτάσει η Opel αφού φέτος συμπληρώνονται 4 δεκαετίες από τη στιγμή που το πρώτο Corsa βγήκε από το εργοστάσιο της εταιρείας. Στα χρόνια που μεσολάβησαν το εμβληματικό μικρό έγραψε ιστορία πουλώντας μέσα από τις 6 συνολικά γενιές του περισσότερες από 14.000.000 μονάδες.

Αυτή η επέτειος αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την εταιρεία να ανακοινώσει μια ειδική έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού Opel Corsa-e που φέρει την ονομασία «40 Years» και θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες εβδομάδες σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές.

Το ξεχωριστό στοιχείο που συνοδεύει την έκδοση θα είναι το κόκκινο Rekord χρώμα του αμαξώματος το οποίο είναι σχεδόν ίδιο με αυτό που είχε επιλεχθεί για το αρχικό Corsa A. Την ίδια στιγμή θα υπάρχει αντίθεση μέσα από τη μαύρη οροφή αλλά και του ίδιου χρώματος λεπτομέρειες στα λογότυπα, στα καπάκια στους καθρέφτες και στις 17άρες ζάντες.

Στο εσωτερικό η βασική διαφοροποίηση εντοπίζεται στα καθίσματα τα οποία θα έχουν καρό επένδυση που θα γυρίζει τον χρόνο πίσω ενώ όπως γνωστοποίησε η Opel, κάθε αγοραστής της έκδοσης «40 Years» θα πάρει… δώρο ένα ζευγάρι κάλτσες που θα έχουν το ίδιο σχέδιο!

Παράλληλα κάθε ένα από τα 1.982 αυτοκίνητα θα συνοδεύεται από μία πλακέτα που θα είναι τοποθετημένη στη μεριά του συνοδηγού και θα αναγράφει τον αριθμό της μονάδας. Από εκεί και πέρα δεν θα υπάρξει άλλη διαφοροποίηση σε σχέση με την έκδοση GS Line του Opel Corsa-e τόσο αναφορικά με τον ηλεκτροκινητήρα και το σύστημα μπαταριών όσο και στο επίπεδο του εξοπλισμού.