Mercedes: Περισσότερη δύναμη και καλύτερη επιτάχυνση με 1200 δολάρια τον χρόνο!


Θέλετε το κάτι παραπάνω από το Mercedes EQ σας; Θα πρέπει να πληρώσετε ετήσια συνδρομή ύψους 1200 δολαρίων για να «ξεκλειδώσετε» απόδοση από το αυτοκίνητό σας.

  • ΦΩΤΟ: MERCEDES
  • 25/11/2022

Οι συνδρομητικές υπηρεσίες είναι ένα φαινόμενο της εποχής.

Ακόμα κι η αυτοκίνηση πια έχει μπει σε αυτό το μοντέλο, καθώς πλέον όλο και περισσότερα αυτοκίνητα έχουν την τεχνολογία που επιτρέπει αναβαθμίσεις στο λογισμικό τους, όπως συμβαίνει με τις κινητές συσκευές και τους υπολογιστές.

Στον «χορό» μπαίνει κι η Mercedes, που θα προσφέρει συνδρομητική υπηρεσία στους ιδιοκτήτες των EQ μοντέλων της, ώστε να «ξεκλειδώνουν» περισσότερη ισχύ από τους ηλεκτροκινητήρες και καλύτερη επιτάχυνση.

Και το κόστος αυτής της υπηρεσίας; Μόνο 1200 δολάρια τον χρόνο.

Το ονομάζει 'Acceleration Increase' και μπορεί κανείς να το βρει ήδη στο site της εταιρείας για την αγορά των ΗΠΑ.

Με την τιμή των 100 δολαρίων τον μήνα, τα μοντέλα EQE350 4Matic και EQS450 4Matic στις εκδόσεις SUV και σεντάν, θα μπορούν να κάνουν τα 0-100 km/h σε χρόνο μειωμένο κατά 0,8 ως 1 δευτερόλεπτο.

Παράλληλα, η Mercedes αναφέρει πως μαζί με την καλύτερη επιτάχυνση, θα αυξάνεται και η μέγιστη ισχύς των ηλεκτρικών μοτέρ. Στα μοντέλα EQE350 θα έρθει αύξηση της τάξης των 60 PS (φτάνοντας τα 353 PS), και στα EQS450 θα προστίθενται 88 PS (συνολικά 449 PS).