Νέο teaser της Mercedes EQS SUV


Για άλλη μια φορά πριν από το ντεμπούτο της στις 19 Απριλίου, η Mercedes teasάρει την νέα EQS SUV.

  • 7/4/2022

Το τμήμα marketing της Mercedes-Benz βρίσκεται σε επαγρύπνηση και μας δίνει άλλη μία teaser εικόνα της EQS SUV πριν από την πλήρη αποκάλυψη της στις 19 Απριλίου. Η εικόνα δείχνει το περίγραμμα του ηλεκτρικού μοντέλου, ενώ θυμίζουμε ότι το εσωτερικό του πολυτελούς SUV έχει ήδη αποκαλυφθεί.

Η Mercedesεργάζεται εδώ και αρκετό καιρό πάνω στο νέο πολυτελές ηλεκτρικό SUV της, το οποίο θα κατασκευάζεται στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, από όπου θα εξάγεται στην Ευρώπη και σε άλλες αγορές παγκοσμίως.

Η νέα EQS SUV θα κατασκευάζεται στην Αλαμπάμα μαζί με τα σεντάν EQS και EQE, καθώς και άλλα EV στο μέλλον, ενώ θα ξεκινήσει να βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής τον Ιούνιο.

Ενώ η Mercedes-Benz δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τεχνικές λεπτομέρειες για την νέα SUV EQS, αναμένεται να προσφέρεται με τα ίδια ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα με τη σεντάν EQS. Αυτό σημαίνει ότι η γκάμα θα ξεκινά με έναν μόνο ηλεκτροκινητήρα, με κίνηση στους πίσω τροχούς και απόδοση 329 ίππων. Η επόμενη επιλογή θα είναι η έκδοση διπλού κινητήρα με 516 ίππους.

Όπως και τα νέα ηλεκτρικά σεντάν EQS και EQE, η EQS SUV θα είναι εξοπλισμένη με το ψηφιακό ταμπλό MBUX Hyperscreen με το ψηφιακό ενιαίο σύμπλεγμα οθονών. Γνωρίζουμε επίσης ότι η EQS SUV θα πωλείται στάνταρ με δύο σειρές καθισμάτων, αλλά θα είναι διαθέσιμο και με μια προαιρετική τρίτη σειρά.