Rimac Nevera: Ντεμπούτο στις ΗΠΑ στο Monterey Car Week


Η Rimac καταφτάνει στις ΗΠΑ με τη Nevera, κάνοντας το επίσημο ντεμπούτο του αυτοκινήτου στο πλαίσιο του Monterey Car Week.

  • ΦΩΤ.: RIMAC
  • 18/8/2022

Η Rimac είχε κατασκευάσει 18 πρωτότυπα της Nevera για να κάνει τις απαραίτητες δοκιμές και να περάσει όλα τα τεστ ασφαλείας να μπορέσει να πουλήσει το μοντέλο στις ΗΠΑ.

Από αυτά, τα 11 καταστράφηκαν ολοσχερώς στη διαδικασία αυτή, αλλά τα τεστ τα πέρασε, και τώρα θα φέρει δύο παραδείγματα παραγωγής στο The Quail, ένα event που λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του Monterey Car Week στην Καλιφόρνια.

Στόχος της Rimac είναι να αρχίσει τις πωλήσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κάτι που θέλει να πετύχει με την εγκαθίδρυση 10 αντιπροσωπείων σε όλη τη χώρα, που θα βοηθήσουν στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά και τη συντήρηση των οχημάτων.

Ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας, Mate Rimac, δήλωσε σχετικά:

«Ερχόμαστε στο Monterey Car Week εδώ και χρόνια, παρουσιάζοντας το πρώτο μας αυτοκίνητο – το Concept_One – και στη συνέχεια τη σταδιακή εξέλιξη του C_Two στην τελική του μορφή παραγωγής ως τη Nevera. Η φετινή εμφάνιση στο The Quail είναι αναμφίβολα η πιο σημαντική μας μέχρι τώρα. η πιο σαφής ένδειξη ότι οι υποσχέσεις που δώσαμε σε πέντε χρόνια ανάπτυξης έχουν εκπληρωθεί και ξεπεραστεί.

«Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο στον κόσμο – και το αυτοκίνητο παραγωγής με την ταχύτερη επιτάχυνση – είναι τώρα έτοιμο να αποσταλεί σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είναι επίσης η πρώτη χρονιά που βλέπουμε την κοινή εταιρεία Bugatti Rimac να δείχνει γιατί είναι η καλύτερη εταιρεία υπεραυτοκίνητων στον κόσμο, με τη Nevera να συνοδεύεται από το Quail Lodge με μια νέα Bugatti».