Αισιόδοξη για την απόδοσή της στο Silverstone η Ferrari


Η Ferrari πιστεύει πως θα επιστρέψει στην κορυφή για το επερχόμενο Βρετανικό Grand Prix, μετά τις δυσκολίες των τεσσάρων τελευταίων αγώνων.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FERRARI MEDIA SITE
  • 28/6/2022

Η Ferrari ετοιμάζεται για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος, στην οποία θα θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά από τρία δύσκολα τριήμερα σε Ισπανία, Μονακό και Μπακού.

Στον Καναδά, ο Charles Leclerc πήρε φρέσκια PU, και μαζί τις ποινές που επέφερε αυτή η αλλαγή καθώς ξεπέρασε τον επιτρεπόμενο αριθμό μερών για κάθε εξάρτημά της, και μπαίνει στον «καυτό» Ιούλιο των τεσσάρων GP με ανανεωμένο μονοθέσιο.

Ο επικεφαλής απόδοσης της ομάδας, Jock Clear, δήλωσε σχετικά στο podcast F1 Nation:

«Με αυτό το καλό πακέτο που έχουμε και με τις τελευταίες λέξεις του Charles να είναι 'πρέπει να πάμε στο Silverstone και να τα πάμε τέλεια', ξέρω πως θα είναι και πάλι ψηλά.

«[Το μονοθέσιο] είναι γρήγορο παντού.

«Και γνωρίζω ήδη πως ο Charles θα είναι ανταγωνιστικός. Όπως επίσης ξέρω ότι κι ο Carlos θα έχει πολλή αυτοπεποίθηση.

«Οπότε περιμένω κι οι δύο να είναι ψηλά στην κατάταξη. Θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Και θα έχουμε μία καλή μάχη με τη Red Bull.»

Αυτή τη στιγμή, ο Leclerc βρίσκεται 49 βαθμούς πίσω από τον Max Verstappen, στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Ferrari υπολείπεται 76 βαθμών της Red Bull.