Απογοητευμένοι στη McLaren με τον Daniel Ricciardo!


Έντονη απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της McLaren αναφορικά με την απόδοση του Daniel Ricciardo, καθώς άλλα περίμεναν από τον Αυστραλό, κι άλλα βλέπουν μέσα στην πίστα…

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 8/7/2021

Η McLaren συμφώνησε με τον Daniel Ricciardo ευελπιστώντας πως θα ενέτασσε στις τάξεις της έναν ηγέτη, αλλά ο Lando Norris είναι αυτός που κλέβει την παράσταση.

Ο νεαρός Βρετανός εντυπωσιάζει το αφεντικό της ομάδας του, ενώ η άφιξη του Ricciardo εξακολουθεί να αποτελεί απογοήτευση.

Η McLaren άφησε τον Carlos Sainz να φύγει σχετικά εύκολα στο τέλος του 2020. Η ομάδα είχε, μάλιστα, καταφέρει να συμφωνήσει εγκαίρως με τον Ricciardo, δημιουργώντας… αναστάτωση στην αγορά των πιλότων.

Πολλοί θεώρησαν ότι η McLaren θα γινόταν πιο δυνατή με τον Αυστραλό στια τάξεις της, αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής.

Ο Andreas Seidl μιλώντας στο γερμανικό RTL έκανε λόγο για «μια τεράστια πρόκληση». «Δεν νομίζω ότι περίμενε ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να αλλάξει ομάδα. Είναι απογοητευμένος, το ίδιο και εμείς φυσικά. Περιμέναμε να είναι πιο γρήγορος. Ωστόσο, εξακολουθώ να είμαι πεπεισμένος ότι κάποια στιγμή θα βρει τον καλό εαυτό του», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας της McLaren.

Σε αντίθεση με τον Ricciardo, ο Norris είναι απλά εντυπωσιακός. «Βασικά δεν πιστεύω ότι μπορείς να γίνεις ένας ολοκληρωμένος οδηγός της Formula 1 στην τρίτη σου σεζόν, αλλά η εξέλιξή του είναι εντυπωσιακή. Είναι υπέροχο να βλέπεις πώς έχει εξελιχθεί στο μονοθέσιο, αλλά και ως προσωπικότητα. Είναι μόλις 21 ετών, πατάει και με τα δύο πόδια στο έδαφος και είναι ιδιαίτερα ομαδικός», καταλήγει ο Seidl.