Αποχωρούν άμεσα οι Capito και Demaison από τη Williams


O CEO και ο επικεφαλής τεχνικού τομέα της Williams αποχωρούν από τα πόστα τους άμεσα με το τέλος του 2022.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: WILLIAMS
  • 12/12/2022

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως τα δύο πιο υψηλόβαθμα στελέχη της Williams, o CEO και team principal, Jost Capito, κι ο τεχνικός διευθυντής FX Demaison αποχωρούν άμεσα από τα πόστα τους.

Ο Jost Capito δήλωσε: «Ήταν τεράστιο προνόμιο να ηγούμαι της Williams Racing τις δύο τελευταίες σεζόν και να βάλω τις βάσεις για την ανατροπή αυτής της μεγάλης ομάδας. Ανυπομονώ να παρακολουθήσω την ομάδα καθώς συνεχίζει την πορεία της προς τις μελλοντικές επιτυχίες».

Ο Matthew Savage, Πρόεδρος της Dorilton Capital, σχολίασε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Jost για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του καθώς ξεκινήσαμε μια σημαντική διαδικασία μεταμόρφωσης για να ξεκινήσουμε το ταξίδι της αναβίωσης της Williams Racing. Είμαστε ευγνώμονες που ο Jost ανέβαλε την προγραμματισμένη συνταξιοδότησή του για να αναλάβει αυτή την πρόκληση και τώρα θα περάσει τα ηνία για το επόμενο μέρος αυτής της σταδιακής διαδικασίας. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον FX για τη συνεισφορά του και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο για το μέλλον του καθώς προχωρά».