Δεν νιώθει «συνδεδεμένος» με την W14 o Hamilton


Συνεχίζει να δυσκολεύεται με τη Mercedes W14 o Lewis Hamilton, παρά τη βελτίωση που έχει δει το μονοθέσιο μετά το κακό ξεκίνημα στο Μπαχρέιν.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: MERCEDES
  • 18/3/2023

Η Mercedes έκανε σημαντική δουλειά στον προσομοιωτή το βράδυ της Παρασκευής μετά τις ελεύθερες δοκιμές στην Τζέντα, και φαίνεται πως βρήκε κάποιες λύσεις στο set-up, για να φέρει τον George Russell 4ο στις κατατακτήριες, και 3ο στην εκκίνηση, μετά την ποινή του Charles Leclerc.

Για τον Lewis Hamilton, όμως, τα πράγματα δεν κύλησαν το ίδιο θετικά, καθώς κατετάγη 8ος και θα εκκινήσει 7ος, με διαφορά 4 δεκάτων του δευτερολέπτου από τον teammate του.

Ο 7κις πρωταθλητής συνεχίζει να μην μπορεί να βρει τα πατήματά του με την W14, κι εξήγησε:

«Δυσκολεύτηκα λίγο σήμερα, όμως πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Όσες αλλαγές κι αν έχουμε κάνει, δυσκολευόμαστε να εξάγουμε την ταχύτητα, κι αυτή τη στιγμή δε νιώθω καθόλου συνδεδεμένος με τομονοθέσιο. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε στους επόμενους αγώνες.

«Ο George έκανε εξαιρετική δουλειά σήμερα όμως και δεν ήταν πολύ μακριά από τους πρωτοπόρους, οπότε πρέπει απλά να συνεχίσουμε να πιέζουμε. Δεν ήταν η καλύτερη των ημερών όμως η ομάδα μπόρεσε να βελτιώσει σε αρκετά σημεία. Αύριο είναι μία νέα μέρα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό.»