Διετές συμβόλαιο με την Mercedes υπέγραψε ο George Russell


Ο νεαρός πιλότος της Williams θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Valtteri Bottas στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, με τον Φινλανδό να μένει εκτός ομάδας.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 28/5/2021

Αν πιστέψουμε τον Alexey Popov, ο Valtteri Bottas δεν θα οδηγεί πλέον για την ομάδα της Mercedes το 2022. Σύμφωνα με τον Ρώσο σχολιαστή της Formula 1, ο 31χρονος οδηγός θα αντικατασταθεί από τον George Russell. Ο ταλαντούχος οδηγός της Williams φέρεται να έχει ήδη έρθει σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Όπως τόνισε ο Popov "δεν θα αποκαλύψω την πηγή, αλλά πάντα γίνονται πολλές συζητήσεις στο paddock στο Μονακό". Κι αυτό που ισχυρίζεται ο Ρώσος είναι πως ο Bottas θα αποδεσμευθεί από τη Mercedes στο τέλος του 2021, έπειτα από πέντε σεζόν συνεργασίας.

"Μου είπαν ότι η μετακίνηση του Russell στη Mercedes για τουλάχιστον δύο χρόνια και όχι στη θέση του Hamilton, είναι ήδη πρακτικά τελειωμένη", δήλωσε ο Popov, ο οποίος πιστεύει επιπλέον ότι ο Bottas μπορεί απλά να πάρει τη θέση του Russell στη Williams. "Αυτή είναι απλώς η εικασία μου, αλλά το γεγονός ότι ο Russell θα είναι στη Mercedes είναι σχεδόν βέβαιο", ξεκαθάρισε ο Popov.

Ο Φινλανδός δεν κρύβει την επιθυμία του να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει το 2021. Είναι ήδη 58 βαθμούς πίσω από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Max Verstappen. Αυτό το γνωρίζει και ο Popov. "Είναι ήδη απελπιστικά πίσω τόσο από τον Hamilton όσο και από τον Verstappen. Είναι εντελώς εκτός μάχης για τον τίτλο. Ακόμα και ο Norris είναι πλέον μπροστά του".