Έπιασε δουλειά ο Alonso!


Ο Fernando Alonso δεν κρατιέται! Ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει ήδη μπει για τα καλά στη λογική της επιστροφής του στη Formula 1 και δεν το κρύβει

  • 25/9/2020

Ο Ισπανός, μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Renault στο Ένστοουν της Μεγάλης Βρετανίας, όπου είχε μια πρώτη επαφή με τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστεί το 2021, όταν και θα επιστρέψει στη Formula 1 ως πιλότος της Alpine!

«Η επιστροφή στο Ένστοουν ήταν μια πολύ καλή εμπειρία, ήταν πολύ συναισθηματικές μέρες», σχολίασε ο Alonso, προσθέτοντας: «Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Ο προσομοιωτής είναι νέος, η αεροδυναμική σήραγγα έχει βελτιωθεί, αλλά μερικά πράγματα είναι τα ίδια: υπάρχουν τα ίδια γραφεία, το γυμναστήριο που χρησιμοποιούσα πολύ…»

Και συνέχισε: «Ήταν σαν μια πρώτη μέρα στο σχολείο, με πολλά πράγματα που έπρεπε να μάθω, αλλά ήταν πολύ παραγωγική. Έχω παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα στον προσομοιωτή, συνηθίζω λίγο το μονοθέσιο, δοκιμάζοντας τις εγκαταστάσεις. Την τελευταία φορά που ήμουν εδώ ο προσομοιωτής δεν υπήρχε! Νομίζω ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση για το μέλλον. Οι τελευταίοι αγώνες ήταν ενθαρρυντικοί για όλους, και για εμένα. Το να βλέπω τη Renault να είναι ανταγωνιστική, είναι καλό για το άθλημα και χαίρομαι που βλέπω τις βελτιώσεις. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε και το midfield είναι πολύ σφιχτό, αλλά νομίζω ότι τα παιδιά έχουν κάνει μια καταπληκτική δουλειά. Οι τελευταίοι αγώνες ήταν πολύ συναρπαστικοί και ανυπομονώ να επιστρέψω στη δράση».