Επίσημο: Στη Red Bull μέχρι το 2028 ο Max Verstappen!


Η Red Bull θα είναι το "σπίτι" του Ολλανδού πρωταθλητή της Formula 1 μέχρι και το 2028, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε πλήρη συμφωνία. 

  • 3/3/2022

Οι φήμες που εμφανίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες και ήθελαν τον Max Verstappen να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Red Bull για την ανανέωση της συνεργασίας τους, επιβεβαιώθηκαν. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο πιλότος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter θα συνεχίσει να τρέχει με τους "ταύρους" μέχρι και το 2028, όπου θα "περπατάει' στον 31ο χρόνο της ζωής του.

Θυμίζουμε ότι το τρέχον συμβόλαιο του Max Verstappen με την Red Bull ολοκληρώνεται το 2023. Πληροφορίες σχετικά με τα χρήματα που θα του αποφέρει η νέα συμφωνία δεν έγιναν γνωστές ωστόσο θα πρέπει να πάρουμε ως δεδομένο ότι θα είναι κατά πολύ περισσότερα από τα 22.000.000 € που λαμβάνει ετησίως από το συμβόλαιο που είναι σε ισχύ. 

Μάλιστα υπάρχουν αναφορές που λένε ότι το ποσό ενδέχεται να διπλασιαστεί και να φτάσει πολύ κοντά ή και να ξεπεράσει το συμβόλαιο που έχει ο Lewis Hamilton με την Mercedes και το οποίο αντιστοιχεί στα 40.000.000€ ετησίως. Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι φήμες που μιλάνε για 48.000.000€ τότε δεν θα γίνει μόνο ο πιο ακριβοπληρωμένος στο grid, αλλά στην ιστορία της Formula 1!

Για να δείτε αναλυτικά όλα τα συμβόλαια των πιλότων της Formula 1 πατήστε εδώ