Επιστροφή στην πίστα για τον Romain Grosjean! (vid)


Ο Γάλλος πιλότος της Haas θέλει να αφήσει όσο το δυνατόν ταχύτερα πίσω του το ατύχημα της περασμένης Κυριακής και ήδη κοιτάζει μπροστά!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 3/12/2020

Ο Grosjean από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως επιθυμία του είναι να μπορέσει να δώσει το «παρών» στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στο Άμπου Ντάμπι. Μάλιστα στην πρώτη κουβέντα που είχε με τη σύζυγό του, Marion, της είπε πως θέλει για ψυχολογικούς λόγους να καταφέρει να αγωνιστεί στο φινάλε, ώστε να κλείσει την καριέρα του στη Formula 1 με τον τρόπο που αυτός επιθυμεί.

Προς το παρόν, πάντως, αυτό που έκανε ο Grosjean ήταν πως το απόγευμα της Πέμπτης μετέβη στην πίστα του Μπαχρέιν, όπου και συναντήθηκε για πρώτη φορά με τους μηχανικούς του και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της Haas!

Ο Grosjean βρίσκεται στη φάση της ανάρρωσης με το μεγαλύτερο πρόβλημά του να είναι το πρήξιμο στο αριστερό χέρι του, εκεί όπου δέχθηκε τη μεγαλύτερη δύναμη λόγω της πρόσκρουσης με τη μπαριέρα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα φανεί εάν έχει «πειραχτεί» ο σύνδεσμος στον αριστερό αντίχειρα. Εάν δεν υπάρχει εκεί πρόβλημα, τότε θα γίνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την επιστροφή του Grosjean στη δράση στο Άμπου Ντάμπι.

Όσο για το αριστερό του πόδι, το οποίο τραυματίστηκε κατά την έξοδό του από το φλεγόμενο μονοθέσιο, καθώς είχε μείνει σφηνωμένο κάτω από το πεντάλ του φρένου το παπούτσι του, είναι σε καλύτερη κατάσταση και ήδη το πατάει κανονικά!