Ευχαριστημένοι στη Ferrari με την απόδοσή τους στο Silverstone


Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, δηλώνει ευχαριστημένος από τη βελτίωση που έχει σημειώσει η ομάδα του, μετά το κάκιστο αποτέλεσμα στο Paul Ricard.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 21/7/2021

Το Silverstone παρολίγον να γίνει ο τόπος της πρώτης νίκης της Ferrari στη Formula 1, μετά το GP Σιγκαπούρης του 2019.

Ο Charles Leclerc ηγείτο του Βρετανικού Grand Prix για την πλειονότητά του, αλλά δύο γύρους πριν το φινάλε, ο Lewis Hamilton τον προσπέρασε για την 8η νίκη στην πατρίδα του.

Ακόμα κι έτσι, ο Mattia Binotto, που βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας από το 2019, δηλώνει χαρούμενος για την εικόνα της ομάδας του:

«Προφανώς είναι απογοητευτικό που χάσαμε δύο γύρους πριν το τέλος, αλλά πιστεύω πως πρέπει να είμαστε κι ευχαριστημένο με τον ρυθμό που είχαμε στον αγώνα και τη συνολική απόδοσή μας όλο το τριήμερο.

«Μετά τη Γαλλία, καταλάβαμε κάπως τις αδυναμίες που έχουμε, και τώρα, εδώ και τρεις αγώνες, τερματίζουμε σε καλές θέσεις στους αγώνες, έχουμε καλό ρυθμό, που ήταν ένα από τα αδύνατα σημεία μας στην αρχή της χρονιάς. Δείχνουμε πως ως ομάδα προοδεύουμε και βελτιωνόμαστε, και για αυτό είμαι πιο χαρούμενος, ειδικά ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.»