Ευχαριστημένοι στη Ferrari με την πρόοδο του Mick Schumacher


Ο team principal της Ferrari, Mattia Binotto, δηλώνει ευχαριστημένος από την εικόνα του Mick Schumacher, στην πρώτη του σεζόν στο κορυφαίο επίπεδο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ | ΦΩΤ.: HAAS MEDIA
  • 17/8/2021

Ο Mick Schumacher ήρθε στη Formula 1 ως πρωταθλητής της Formula 2, αλλά διανύει την πρώτη του σεζόν στο σπορ με την κατά τεκμήριο χειρότερη ομάδα του φετινού grid.

Παρά το γεγονός ότι οδηγεί για τη Haas, ο Mattia Binotto διαβλέπει την πρόοδο του 22χρονου μέλους της ακαδημίας της Ferrari, και δείχνει ικανοποιημένος από αυτά που κάνει ως τώρα ο γιος του 7κις πρωταθλητή, Michael:

«Ο Mick βρίσκεται στην πρώτη του χρονιά στην F1 με τη Haas, και στην αρχή της σεζόν είπαμε ότι στόχος ήταν να μάθει, χωρίς επιπλέον πίεση.

«Οπότε, το 2021 είναι μία σημαντική χρονιά για εκείνον σε σχέση με το τι μαθαίνει. Και τα πηγαίνει καλά σε αυτόν τον τομέα.»

Και συνέχισε:

«Ο Mick τα πηγαίνει καλά από την αρχή της χρονιάς, μαθαίνει, προοδεύει. Προφανώς κάνει μερικά λάθη, αλλά κι αυτό μέσα στην όλη διαδικασία είναι. Συνολικά, μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Το πιο σημαντικό για εκείνον είναι να συνεχίσει να βελτιώνεται και στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα το κάνει αυτό.»