Ferrari: Ποια η ιεραρχία ανάμεσα σε Leclerc και Sainz το 2024


Ο διευθυντής της Ferrari, Frederic Vasseur, αποκάλυψε με σαφήνεια τι αντιμετώπιση θα έχει η ομάδα προς τους Charles Leclerc και Carlos Sainz ενόψει 2024.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: Ferrari Media
  • 18/12/2023

Η συνέντευξη Τύπου της Ferrari για το τέλος του 2023 και τις πρώτες τοποθετήσεις ενόψει 2024 στο Μαρανέλο έφερε ειδήσεις και αποκαλύψεις.

Ανακοινώθηκε πότε θα παρουσιαστεί το νέο μονοθέσιο, αλλά έγινε και σαφές από την πλευρά του επικεφαλής της ομάδας, Fred Vasseur, πως Leclerc και Sainz θα συνεχίσουν και μετά το 2024 με την ομάδα.

«Ο Charles Leclerc και ο Carlos Sainz θα συνεχίσουν μαζί μας σίγουρα,» ήταν η ξεκάθαρη δήλωση του ίδιου, ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι να ανανεώσουν αμφότεροι τα συμβόλαιά τους πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Άλλωστε, έχουν ήδη προκύψει φήμες για την ανανέωση του συμβολαίου του Leclerc τις τελευταίες εβδομάδες.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το στάτους που θα έχει κάθε οδηγός μέσα στη Scuderia, που σύμφωνα με τον Γάλλο μάνατζερ θα είναι απόλυτα ίσο το 2024

«Κι οι δύο οδηγοί έχουν πλήρη εμπλοκή στην εξέλιξη του μονοθέσιου. Είναι χαρούμενοι με αυτό, αν κι αυτό από μόνο του δεν αποτελεί ένδειξη για το πώς θα πάει η χρονιά,» τόνισε επιπροσθέτως ο Vasseur.

«Ήταν εξαντλημένοι, αλλά όλοι έτσι είμαστε. Μετά το Άμπου Ντάμπι έγινε και το τεστ, μετά ένα event στη Σαουδική Αραβία, και γύρισαν εδώ για δοκιμές στο προσομοιωτή. Τώρα θα έχουν 2-3 εβδομάδες άδειας,» συμπλήρωσε.

Πηγή: Formu1a.uno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ferrari: Πότε θα παρουσιαστεί το μονοθέσιο του 2024 - Τι (δεν) υπόσχεται ο Vasseur

Ο Sainz προσφέρει αισιόδοξο μήνυμα για τη Ferrari του 2024?