Formula 1: Δεν… προλαβαίνουν στη Mercedes


Στην έλλειψη χρόνου, προκειμένου να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν τους τελικούς όρους του συμβολαίου του αλλά και του Lewis Hamilton, ευθύνεται σύμφωνα με τον Toto Wolff

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 15/10/2020

Εκτός του έξι φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, και επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes στη Formula 1 μένει… ελεύθερος στο τέλος του 2020, προκειμένου να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί.

Όμως ο Wolff εμφανίζεται καθησυχαστικός αναφορικά με το νέο συμβόλαιό του, αλλά και με αυτό του Lewis Hamilton. «Μπορεί να ακουστεί παράξενο, όμως απλά δεν έχουμε χρόνο για να καθίσουμε και να συζητήσουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Wolff.

Και προσέθεσε: «Αυτό ισχύει τόσο για το δικό μου συμβόλαιο, όσο και για του Lewis. Πολλά πράγματα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, πολλές είναι οι διαπραγματεύσεις, αλλά δεν είναι τόσο απλές οι καταστάσεις, διότι εγώ είμαι και μέτοχος. Είναι ξεκάθαρο τόσο για εμένα όσο και για την Daimler ότι θέλουμε να συνεχίσουμε της συνεργασία μας».

Όσο για τον Hamilton, ο Wolff τονίζει πως «ο Lewis θέλει να οδηγεί το ταχύτερο μονοθέσιο. Κι εμείς θέλουμε τον γρηγορότερο οδηγό στην ομάδα μας. Απλά πρέπει να καθίσουμε και να ολοκληρώσουμε την συζήτηση».