Γι’ αυτό είναι… τρελός ο Γερμανός!


Το γράμμα ενός θαυμαστή του Sebastian Vettel και της Ferrari αποκαλύπτει ένα διαφορετικό πρόσωπο του τετράκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή…

  • 19/5/2020

Πολλή κουβέντα έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το «διαζύγιο» της Ferrari με τον Sebastian Vettel. Μόλις πριν από λίγες ώρες ο Jenson Button χαρακτήρισε «ανεξήγητη» την απόφαση της «σκουντερία», όμως φαίνεται πως το συγκεκριμένο θέμα θα συζητείται για αρκετό καιρό ακόμα.

Πάντως η αποκάλυψη από την ίδια τη Formula 1 μιας επιστολής που έστειλε φίλος του σπορ και φανατικός θαυμαστής της Ferrari, αποκαλύπτει έναν εντελώς διαφορετικό Vettel. Έναν πολύ πιο ανθρώπινο Vettel, ο οποίος όχι μόνο δεν ξεχνά, αλλά πάντα βρίσκει τον τρόπο να κάνει ευτυχισμένους τους τριγύρω του.

Στην επιστολή του ο φίλος της Ferrari αποκαλύπτει πως πέρυσι, την εβδομάδα πριν από το γκραν πρι του Όστιν παρατήρησε πως στο ξενοδοχείο που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι του, διέμενε ο Γερμανός τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Τη δεύτερη ημέρα πήρε το θάρρος να ζητήσει ένα αυτόγραφο από τον Vettel, ο οποίος τον ρώτησε εάν θα παρακολουθούσε τον αγώνα της Κυριακής. Όμως ο φίλος της Ferrari δεν είχε εισιτήρια για το γκραν πρι.

Για τις επόμενες ημέρες, κάθε φορά που συναντιόντουσαν στον δρόμο ο Vettel και ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, αντάλλασσαν χαιρετισμό. Μέχρι την παρ5αμονή των ελεύθερων δοκιμών, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι του, ο Αμερικανός διαπίστωσε πως υπήρχε στην πόρτα μία τσάντα της Ferrari. Και μέσα σε αυτή, δύο εισιτήρια για τον αγώνα…