Γι' αυτό "χάθηκε" από τα social media ο Lewis Hamilton!


Ο αδελφός του Lewis Hamilton, Nicolas, «έσπασε» τη σιωπή του για να διευκρινίσει ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι καλά.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 28/12/2021

Ο Nicolas Hamilton απάντησε στην ερώτηση που επαναλαμβάνεται τόσο συχνά στο κανάλι του στο Twitch αυτές τις μέρες: «Πώς είναι ο Lewis;» Ο επτά φορές πρωταθλητής δεν έχει ενημερώσει τα κοινωνικά του δίκτυα από το Σάββατο του Grand Prix του Αμπού Ντάμπι και πρόσφατα αποφάσισε να κάνει unfollow όλους τους λογαριασμούς που ακολουθούσε μέχρι τώρα.

Οι θαυμαστές, που ανησυχούσαν για την κατάσταση του επτάκις πρωταθλητή, ειδικά μετά το Αμπού Ντάμπι, έλαβαν μια μικρή ενημέρωση μετά τα Χριστούγεννα.

Ο Nicolas πιστεύει ότι πρόκειται απλώς για ένα σύντομο διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που συνιστά σε όλους να κάνουν κατά καιρούς για λόγους ψυχικής υγείας.

«Ο Lewis είναι μια χαρά, νομίζω ότι κάνει ένα είδος διακοπής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν τον κατηγορώ. Τα social media μπορεί να είναι ένα πολύ τοξικό μέρος, αλλά είναι εντάξει», αποκάλυψε ο Nicolas στο κανάλι του στο Twitch την περασμένη Κυριακή.

Ο Nicolas μοιράστηκε με τους followers του ότι ο αδελφός του είναι καλά και ότι είναι με την οικογένεια. «Όλα καλά. Αυτή τη στιγμή φροντίζει τα παιδιά ενώ κάνουν σκι», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Nicolas δέχεται αυτές τις ερωτήσεις για τον αδελφό του. Τις ημέρες που ακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, ρωτήθηκε επίσης για τον Lewis, απαντώντας ότι ο Lewis δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν μετά την απογοήτευση στο Abu Dhabi. Ούτε καν σε αυτόν.