Η Mercedes δεν αφήνει τον Hamilton να φύγει!


Ο ισχυρός άνδρας της γερμανικής φίρμας, Ola Kallenius συνεχάρη τον Βρετανό για τον έβδομο τίτλο του και έστειλε μήνυμα… ανανέωσης!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 16/11/2020

Ίσως το πιο σημαντικό μήνυμα αναφορικά με την παραμονή του Lewis Hamilton στην ομάδα της Mercedes και τα επόμενα χρόνια, έστειλε ο Ola Kallenius.

Το «αφεντικό» της Daimler συνεχάρη τον Βρετανό πιλότο της ομάδας του για την κατάκτηση του έβδομου τίτλου, τονίζοντας: «Ο Lewis είναι κομμάτι της οικογένειας της Mercedes εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Όταν ήρθε κοντά μας, ήταν ένα ταλαντούχος οδηγός καρτ. Σήμερα είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών. Ο Lewis δείχνει ότι βελτιώνεται, ακόμα και όταν όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει άλλο περιθώριο βελτίωσης. Είμαι ενθουσιασμένος για να δω πού θα μας οδηγήσει αυτό το ταξίδι».

Το μήνυμα ανανέωσης, λοιπόν, ήταν ξεκάθαρο κι ήρθε για να «κουμπώσει» στη συγκινητική δήλωση που έκανε ο Hamilton, λέγοντας πως «θέλω πολύ να παραμείνω, νιώθω πως έχουμε ακόμα αρκετή δουλειά να κάνουμε, μόλις ξεκινήσαμε τη δουλειά μας για να γίνουμε μία υπολογίσιμη δύναμη στο άθλημα».

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως εντός των προσεχών εβδομάδων θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις επί τους συγκεκριμένου θέματος, με την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Hamilton με τη Mercedes.