Hamilton: «Οι κανονισμοί δεν ισχύουν για έναν από εμάς»


Ο Lewis Hamilton μίλησε για τη μάχη του με τον Max Verstappen καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κι εξέφρασε την άποψη πως «οι κανονισμοί δεν ισχύουν» για τον Ολλανδό.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 6/12/2021

Στο GP της Σαουδικής Αραβίας, Lewis Hamilton και Max Verstappen είχαν ακόμα μερικές αμφιλεγόμενες στιγμές και επαφές που οδήγησαν σε ποινές.

Δύο συμβάντα στην 1η στροφή και το φρενάρισμα του Verstappen που τιμωρήθηκε με 10 δευτερόλεπτα ποινής για αυτό έκαναν τον Βρετανό να μιλήσει με δηκτικό τρόπο για τον αντίπαλό του:

«Δε νομίζω ότι έχω αλλάξει το πώς αγωνίζομαι.

«Πιστεύω πως έχουμε δει πολλές περιπτώσεις φέτος, στη Βραζιλία για παράδειγμα, όπου καλούμαστε να κάνουμε τον αγώνα μας εντός των λευκών γραμμών κι οι κανονισμοί δεν έχουν ξεκαθαριστεί από τους αγωνοδίκες για το τι επιτρέπεται και τι όχι, οπότε όλο αυτό συνεχίζεται.

«Από όσο καταλαβαίνω, δεν μπορώ να προσπεράσω κάποιον και να βγω εκτός για να κρατήσω την θέση, αλλά αυτοί οι κανονισμοί δεν ισχύουν για έναν από εμάς.»

Την προσεχή Κυριακή 12/12, οι δύο μονομάχοι θα αγωνιστούν στο Άμπου Ντάμπι με μηδενική βαθμολογική διαφορά, για πρώτη φορά μετά το 1974.