Ιδιαίτερα ανήσυχος για το μέλλον ο Hamilton


Ο Lewis Hamilton κάλυψε ένα μεγάλο stint με τη σκληρή γόμα, αλλά δεν είχε αρκετή πρόσφυση στο τέλος για να μείνει μπροστά από τον Verstappen με την πιο φρέσκια μέση γόμα.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 20/6/2021

Ο Max Verstappen διεύρυνε το προβάδισμά του στους 12 βαθμούς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αυξάνοντας την πίεση στη Mercedes. 

Ο Χάμιλτον, ωστόσο, τουλάχιστον τερμάτισε στην δεύτερη θέση. "Υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία που μπορούμε να κρατήσουμε από τη σημερινή ημέρα. Οπότε δεν το βλέπω ως μια δύσκολη μέρα", δήλωσε ο Χάμιλτον, τονίζοντας: "Έκανα ό,τι μπορούσα. Πραγματικά δεν έκανα κανένα λάθος και γενικά είμαι ευχαριστημένος με τη θέση και τα αποτελέσματα".

Η Red Bull Racing έχει πλέον κερδίσει τρεις συνεχόμενους αγώνες, κάτι πρωτοφανές για την υβριδική εποχή της Formula 1. Τα επόμενα δύο αγωνιστικά Σαββατοκύριακα διεξάγονται στην πίστα της Red Bull, όπου ο Hamilton πιστεύει ότι η αυστριακή ομάδα θα είναι δυνατή. 

"Θα ήταν ωραίο να κερδίσουμε, αλλά αυτοί οι τύποι είναι πολύ γρήγοροι τώρα. Έκαναν ένα μεγάλο βήμα αυτό το Σαββατοκύριακο, χάνουμε 0,350 μόνο στις ευθείες. Πρέπει να βρούμε αν φταίει η ευθεία ή ο κινητήρας. Πρέπει να βελτιωθούμε. Πάμε στις επόμενες δύο πίστες όπου η ταχύτητα στην ευθεία είναι σημαντική, οπότε θα είναι δύσκολο", πρόσθεσε ο Hamilton.