Λιγότερη κριτική στην Pirelli θέλει ο Domenicali


Ο Max Verstappen είχε το γνωστό τρομακτικό συμβάν λίγο πριν το τέλος του αγώνα του Αζερμπαϊτζάν, κάτι για το οποίο η Pirelli επικρίθηκε έντονα.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 9/6/2021

Ο Stefano Domenicali, ωστόσο, καταλαβαίνει την απογοήτευση του Verstappen, αλλά ελπίζει ότι από εδώ και στο εξής η κριτική θα γίνεται εσωτερικά και δεν θα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

«Μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση του Max», δήλωσε ο Domenicali, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη πως ο κόσμος πρέπει να σέβεται περισσότερο την Pirelli: «Πρέπει να σέβεστε, να είστε συνετοί και προσεκτικοί. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτό που μπορεί να κάνει η Pirelli»

Μετά τον αγώνα, ο Verstappen δήλωσε στις κάμερες ότι ότι… ήξερε ήδη την απάντηση από την Pirelli, υπονοώντας ότι για το κλατάρισμα το φταίξιμο θα το έριχναν στα θραύσματα στην πίστα!

Ο Domenicali θέλει να υπάρχει μεν δημόσιος διάλογος, αλλά όχι τόσο επικριτικός για έναν συνεργάτη της Formula 1. «Πρέπει να συζητάτε τέτοιου είδους θέματα στο κατάλληλο μέρος, όπου μπορούμε να συζητήσουμε και να βρούμε λύσεις. Γνωρίζετε πολύ καλά τον αντίκτυπο μιας λάθος λέξης που θα ειπωθεί σε λάθος μέρος. Αυτό μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να ανασκευαστεί και αυτό είναι που πρέπει να αποφύγουμε» είπε χαρακτηριστικά.