McLaren: Ο Ricciardo δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας


Ο CEO της McLaren, Zak Brown, πιστεύει πως ο Daniel Ricciardo δεν έχει ανταποκριθεί ως τώρα στις προσδοκίες της ομάδας.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ, ΦΩΤ.: McLAREN MEDIA SITE
  • 25/5/2022

Τα αποτελέσματα του Daniel Ricciardo στη McLaren ως τώρα δεν ήταν τα αναμενόμενα, με βάση το πόσο ψηλά τέθηκε ο πήχης για τον Αυστραλό με τον ερχομό του στην ομάδα του Woking.

Φωτεινή εξαίρεση η νίκη στο Ιταλικό Grand Prix κατά την περυσινή σεζόν, αλλά πριν και μετά από εκείνο το αποτέλεσμα, ο Lando Norris κερδίζει στην ενδοοικογενειακή μάχη, με τρομακτική συνέπεια.

Αυτό σχολίασε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο CΕΟ της McLaren, Zak Brown, μετά από ακόμη έναν δύσκολο αγώνα για τον Ricciardo στην Ισπανία. 

«Ο Lando σίγουρα έχει το πάνω χέρι,» δήλωσε ο Αμερικανός στο Sky Sports.

«Προφανώς θα θέλαμε να δούμε τον Daniel να βρίσκεται πολύ πιο κοντά στον Lando και να έχουμε έτσι μία καλή μάχη εντός της ομάδας.

«Ο Daniel δε νιώθει άνετα ακόμα με το μονοθέσιο. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε - αυτό ήταν ακόμη ένα απογοητευτικό τριήμερο.»

Και συνέχισε:

«Με εξαίρεση τη Μόντσα και μερικούς άλλους αγώνες, αυτή η συνεργασία δεν έχει ανταποκρθεί τόσο στις δικές του, όσο και στις δικές μας προσδοκίες.

«Αυτό που μπορούμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά σαν ομάδα, να συνεχίζουμε να επικοινωνούμε, να πιέζουμε και να ελπίζουμε πως ό,τι κι αν είναι αυτό που δεν κάνει κλικ τώρα, θα κάνει αργότερα.»