Με Hulkenberg και πάλι η Racing Point


Ο Nico Hulkenberg θα οδηγήσει και αυτό το αγωνιστικό τριήμερο το μονοθέσιο της Racing Point, αντικαθιστώντας τον Sergio Perez

  • 7/8/2020

Ο Μεξικανός πιλότος υποβλήθηκε σε νέο τεστ για τον COVID-19, τα αποτελέσματα του οποίου ήταν και πάλι θετικά. Ως εκ τούτου είναι αδύνατον να επιστρέψει στη δράση, με τον Hulkenberg να τον αντικαθιστά για δεύτερο συνεχόμενο γκραν πρι.

Η Racing Point ήταν σε διαρκή επικοινωνία με το NHS, προκειμένου να δινόταν ειδική άδεια στον Perez να επιστρέψει στη δράση, εφόσον το τεστ ήταν αρνητικό. Από τη στιγμή, όμως, που τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο Perez εξακολουθεί να είναι φορέας του ιού, ήταν μονόδρομος για την ομάδα η επιλογή του «Hulk».

Ο Perez παραμένει σε καραντίνα, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του. Ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του NHS και αναμένει τις επόμενες ημέρες το «πράσινο φως» ώστε να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας στην Καταλονία.

Καλού-κακού, πάντως, η Racing Point έχει επί ποδός τον Hulkenberg και για το Μονμελό, καθώς για να ταξιδέψει εκτός Αγγλίας ο Perez, θα πρέπει να υποβληθεί σε νέο τεστ τα αποτελέσματα του οποίου να είναι αρνητικά.