Μέχρι το 2024 στη Ferrari ο Carlos Sainz


Παρά το δύσκολο Σαββατοκύριακο, το οποίο χαρακτήρισε ως «το πιο δύσκολο» από τότε που έφτασε στο Μαρανέλο στις αρχές του 2021, ο Carlos Sainz κατάφερε να ολοκληρώσει μια τέλεια μέρα για τη Ferrari, η οποία κατάφερε να σπάσει ένα αρνητικό σερί που διαρκούσε 2 χρόνια, 5 μήνες και 29 ημέρες. 

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 21/3/2022

Ο Ισπανός ξεκίνησε τη χρονιά με το συμβόλαιό του να λήγει, αλλά δεν θα αργήσει να επιβεβαιωθεί επίσημα η ανανέωσή του. Στο περιθώριο της δεύτερης θέσης του στο Μπαχρέιν, ο Sainz εξομολογήθηκε: «Το νέο συμβόλαιο είναι κοντά, πολύ κοντά, πολύ κοντά. Αλλά θα το αφήσω αυτό στον Mattia», βρίσκοντας υποστηρικτή τον teammate του, Charles Leclerc, ο οποίος απευθυνόμενος στον Binotto, είπε: «Να κάνουμε την ανακοίνωση;».

Ο επικεφαλής της ομάδας της Ferrari δεν κρύφτηκε και απάντησε: «Η συμφωνία έχει ήδη επιτευχθεί, είναι στο χέρι μας να την ολοκληρώσουμε και τυπικά». Από την Ισπανία, υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με τη διάρκεια της ανανέωσης, η οποία θα είναι μέχρι το 2024 (όπως και το συμβόλαιο του Leclerc), δίχως να έχει γίνει γνωστό εάν θα είναι κλειστή διετής ή 1 1 έτους με δυνατότητα επέκτασης.