"Μου χρωστάς μερικές... τεκίλες"


Ο Μαξ Φερστάπεν κατάλαβε από νωρίς ότι δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει τη νίκη στο Istanbul Park. Ωστόσο, είναι ο νέος πρωτοπόρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χάρη στη δεύτερη θέση του και αυτό οφείλεται εν μέρει στην εξαιρετική δουλειά του ομόσταυλου του, Σέρχιο Πέρες. Ο 31χρονος οδηγός κατάφερε να κρατήσει μακριά από το βάθρο τον Λιούις Χάμιλτον.

  • 10/10/2021

Ο Φερστάπενπέταξε γρήγορα λευκή πετσέτα. "Είδα μετά από λίγο ότι ήταν απλά πολύ γρήγορος. Κάποια στιγμή έκλεισα τη διαφορά, αλλά στη συνέχεια απομακρύνθηκε και τα ελαστικά μου τελείωσαν. Προσπάθησα να κρατηθώ, αλλά μετά ήταν ο Λεκλέρ πίσω μου που ήταν πολύ γρήγορος. Έτσι έκανα pit stop", δήλωσε ο Φερστάπεν.

Ο Πέρες είχε περισσότερα να κάνει στο γκραν πριx της Πόλης, καθώς ήρθε αντιμέτωπος με τον επτάκις Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Είχε μια ωραία μονομαχία και βγήκε και αυτός νικητής. "Τότε ήμουν στο χειρότερο σημείο του αγώνα μου. Έχασα πολύ έδαφος και έπρεπε να αμυνθώ. Σε εκείνο το σημείο, ο Λιούις ήταν ίσως ένα από τα ταχύτερα μονοθέσια στην πίστα, ενώ τα ελαστικά μου όντως τελείωσαν".

Ο Μεξικανός τόνισε πως "εκείνη τη στιγμή ήταν θέμα επιβίωσης και προσπάθειας να τον κρατήσουμε πίσω μας, γιατί αυτό ήταν σημαντικό για τον αγώνα μας". Στη συνέχει ο Πέρεςέκλεισε το μάτι στον Φερστάπεν, λέγοντάς του:"Μου χρωστάς μερικές... τεκίλες".