«Ναι, επί σειρά ετών με παρακολουθεί ψυχίατρος»


Ο Toto Wolff βρισκόταν υπό από έντονο στρες για χρόνια στη Mercedes. Ωστόσο, το αφεντικό της ομάδας έχει βρει τρόπο να βρει ισορροπία στη ζωή του, καθώς επισκέπτεται ψυχίατρο για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια. Τουλάχιστον αυτό παραδέχθηκε μιλώντας στους «Times».

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 14/3/2022

Ο 50χρονος Αυστριακός βρίσκεται στην ομάδα της Mercedes από το 2013, ως εκ τούτου έζησε όλη την πορεία προς την απόλυτη καταξίωση. Εξαιτίας αυτών των επιτυχιών, οι προσδοκίες ανέβαιναν κάθε σεζόν, κάτι που δεν έκανε πάντα τα πράγματα εύκολα για τον Wolff. Κι ο ίδιος δυσκολευόταν να κρατήσει τις ισορροπίες στη ζωή του.

«Πηγαίνω σε ψυχίατρο από το 2004», εξηγεί. «Νομίζω ότι έχω κάνει πάνω από 500 ώρες θεραπείας. Έχω υποφέρει ψυχικά και εξακολουθώ να υποφέρω. Η βοήθεια είναι ένας τρόπος να ξεπεράσω τα προβλήματά μου και με βοήθησε να αποκτήσω πρόσβαση στις ανεκμετάλλευτες δυνατότητές μου».

Αν και η Mercedes έχει ήδη κάνει αρκετές βελτιώσεις στο μονοθέσιο, προς το παρόν φαίνεται ότι υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ωστόσο, ο Wolff εξέφρασε προηγουμένως την ικανοποίησή του για τις προσπάθειες εντός της ομάδας.