Νέα επωνυμία για την ομάδα της Aston Martin το 2024


Η Aston Martin F1 ετοιμάζεται για νέα επωνυμία ενόψει 2024.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: Aston Martin F1
  • 13/10/2023

Η Aston Martin έχει για επίσημη ονομασία της στη Formula 1 το 'Aston Martin Aramco Cognizant F1', με τις Aramco και Cognizant να πληρώνουν αδρά για να είναι σε αυτήν την περίοπτη θέση.

Στο πλαίσιο του GP Κατάρ, η ομάδα ανανέωσε τη συνεργασία της με την Cognizant, όμως εκπρόσωπος της ομάδας δήλωσε στο RacingNews365.com πως η αμερικανική εταιρεία θα απουσιάζει από το όνομα της Aston Martin το 2024:

«Η Cognizant ήταν ο πρώτος μας συνεργάτης για τον τίτλο – και συνεργάστηκαν με την Aston Martin για να χτίσουν τη φήμη της επωνυμίας τους. Η Cognizant είναι μια εταιρεία 35 δισεκατομμυρίων δολαρίων με 300.000 υπαλλήλους – αλλά πριν από τρία χρόνια δεν ήταν γνωστή.

«Μέσα από την πρώτη φάση της συνεργασίας τους μαζί μας, το πέτυχαν αυτό – τώρα, πολύ περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ποια είναι η Cognizant και τι κάνει.

«Αυτό σχεδιαζόταν πάντα ως η δεύτερη φάση αυτής της σχέσης – αφού επιτύχουν την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, εμβαθύνουν τη συνεργασία τους μαζί μας, εφαρμόζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους στην επιχείρησή μας – τόσο εντός όσο και εκτός της πίστας – και τώρα χτίζουμε μια βαθύτερη , ευρύτερη σχέση μαζί τους.

«Το όνομα της νέας ομάδας θα επιβεβαιωθεί στις αρχές του 2024».

Το πιθανότερο είναι η Aramco να συνεχίσει να έχει την θέση του χορηγού επωνυμίας για τη νέα σεζόν.