Νέα συνεργασία «θηρίων» ανάμεσα σε Google και McLaren


Η McLaren ήρθε σε συμφωνία με την Google, που αφορά την παρουσία υπηρεσιών και brands του τεχνολογικού κολοσσού στα μονοθέσια της ομάδας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 16/3/2022

Με τις συνεργασίες των ομάδων της Formula 1 με εταιρείας τεχνολογίας να συνεχίζονται, η McLaren σύνηψε συμφωνία με μία εκ των μεγαλύτερων.

Η Google θα συνεργάζεται με την ομάδα του Woking, και στο πλαίσιο αυτής της σύμπραξης, τα brands του Android και του Chrome θα εμφανίζονται στην MCL36, αλλά και το αυτοκίνητο της ομάδας στην Extreme E.

Ο Zak Brown, Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren Racing, δήλωσε:

«Είμαστε απόλυτα χαρούμενοι και περήφανοι που καλωσορίζουμε την Google στην οικογένεια της McLaren Racing. Η Google είναι παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία και υπήρξε πρωτοποριακός καινοτόμος στη σύνδεση ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Με την ενσωμάτωση πλατφορμών όπως το Android και το Chrome στις δραστηριότητές μας, η ομάδα μας θα υποστηρίζεται καλύτερα ώστε να επικεντρώνεται στην απόδοση οδήγησης. Ανυπομονούμε για μια συναρπαστική συνεργασία που θα καλύπτει τη Formula 1 και το Extreme E.»

Ο Nicholas Drake, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της Google, είπε:

«Η McLaren Racing αντιπροσωπεύει το καλύτερο δυνατό σε μια πίστα όσον αφορά την απόδοση, την ένταξη και τη βιωσιμότητα, και αυτές είναι αξίες που μοιραζόμαστε στην Google. Προσφέρουμε περισσότερη καινοτομία σε πλατφόρμες, όπως το Android και το Chrome, και τις συνδέουμε απρόσκοπτα με άλλες Google υπηρεσίες για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης της McLaren στους αγώνες.»