Ο Alonso απειλεί με «συνέπειες» μετά τις φήμες που τον συνέδεσαν με τη Red Bull


Ενοχλημένος κι έτοιμος να λάβει δράση είναι ο Fernando Alonso, μετά τις φήμες που τον ήθελαν να αντικαθιστά τον Sergio Perez στη Red Bull.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: Zak Mauger/Aston Martin F1 Team
  • 3/11/2023

Όλα ξεκίνησαν λίγες ώρες μετά το πέσιμο της καρώ σημαίας στο Μεξικό, όταν ο δημοσιογράφος Albert Fabrega δημοσίευσε ένα post στο Χ (πρώην Twitter), δηλώνοντας σοκαρισμένος από μία φήμη που άκουσε στο paddock.

Αμέσως υπήρξαν δύο σενάρια που άρχισαν να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, αμφότερα πλήρως ανεπιβεβαίωτα και ατεκμηρίωτα: το ένα ήθελε τον Fernando Alonso να αποσύρεται από την ενεργό δράση με το τέλος του 2023, ενώ το άλλο τον έστελνε στη Red Bull αντί του Sergio Perez.

Ο Ισπανός προσπάθησε μερικά 24ωρα μετά να καλύψει το χάος που προέκυψε, λέγοντας πως δεν αφοράπιλότους αυτό που άκουσε ως φήμη:

Ο 2 φορές πρωταθλητής ρωτήθηκε για αυτά τα δημοσιεύματα την Πέμπτη πριν το GP στο Σάο Πάολο.

«Θα βεβαιωθώ ότι θα υπάρξουν συνέπειες για αυτό,» είπε σε έντονο ύφος ο Ισπανός.

Φυσικά, προχώρησε στη διάψευση όλων όσων έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες:

«Όλα αυτά είναι φήμες, κλασικές φήμες που κυκλοφορούν στο paddock που κάποιοι εφευρίσκουν για να κερδίσουν ακόλουθους στα social media. Αλλά εγώ δεν παίζω αυτό το παιχνίδι.»

Και συνέχισε:

«Σε αυτό το δωμάτιο, εκτιμώ όλους εσάς τους δημοσιογράφους που είστε επαγγελματίες και βρίσκεστε στη Formula 1 εδώ και χρόνια, και έχετε κερδίσει το σεβασμό μας. Αυτές οι φήμες προκύπτουν από άτομα που δε βρίσκονται εδώ. Είναι εδώ απλά για να κάνουν πλάκα. Και δεν είναι αστείο όταν παίζουν με αυτά τα πράγματα.»