Ο Arrivabene έτοιμος για νέες περιπέτειες!


Ο πρώην επικεφαλής της Ferrari, Maurizio Arrivabene, είναι… άνεργος από τις 7 Ιανουαρίου 2019, αλλά αυτό μπορεί σύντομα να αλλάξει.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 31/5/2021

Η Γιουβέντους αναζητά διάδοχο μετά την αποχώρηση του διευθύνοντος συμβούλου Fabio Paratici. Κι ο Arrivabene φέρεται ως υποψήφιος για τη θέση!

Μάλιστα, σύμφωνα με την Gazetta dello Sport, ο Arrivabene βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της «Γηραιάς Κυρίας». Οι κύριοι «αντίπαλοί» του είναι ο Giovanni Carnevali της Σασουόλο, ο Matteo Tognozzi της ομάδας νέων της Γιουβέντους και ο Giovanni Manna (επικεφαλής της ομάδας U23 της Γιουβέντους).

Ο Paratici αποχώρησε μετά από μια δραματική σεζόν στη Γιουβέντους και εν μέρει λόγω της αναταραχής που δημιουργήθηκε γύρω από τη λεγόμενη Ευρωπαϊκή «Super League».

Ως αποτέλεσμα, η Γιουβέντους αναζητά τώρα νέο διευθύνοντα σύμβουλο.

Εφόσον όλα κυλήσουν κατ’ ευχήν, αυτή θα είναι η πρώτη δουλειά για τον Arrivabene από τότε που έφυγε από τη Ferrari το 2019.

Ήταν επικεφαλής των «κόκκινων» από τις 24 Νοεμβρίου 2014 έως τις 7 Ιανουαρίου 2019, ωστόσο, η περίοδός του εκεί δεν ήταν πολύ επιτυχημένη.

Υπό την ηγεσία του, η Ferrari βρισκόταν στη σκιά της Mercedes και της Red Bull, παρά το γεγονός ότι είχε στη διάθεσή της οδηγούς όπως οι Sebastian Vettel, Fernando Alonso και Kimi Raikkonen.