Ο Verstappen αμφισβητεί ευθέως τον Hamilton!


Ο Max Verstappen ελπίζει να κερδίσει τον παγκόσμιο τίτλο το 2021, αλλά παραδέχεται ότι υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει για να το πετύχει.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 3/6/2021

Επιπλέον, ο Verstappen πιστεύει ότι παρά την εμπειρία του Lewis Hamilton, ο Βρετανός δεν είναι ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός από τους δύο.

Ο Ολλανδός, ωστόσο, δείχνει να μην συμφωνεί απόλυτα με το ότι έχει το μεγαλύτερο ταλέντο, αλλά ο Hamilton είναι ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός. «Δεν συμφωνώ με αυτό! Αλλά αυτή είναι η γνώμη μου», απάντησε ο Verstappen σε σχετική ερώτηση Ιταλών δημοσιογράφων, τονίζοντας πως «μπορεί να έχει μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πιο ολοκληρωμένος».

Επιπλέον, ο πιλότος της Red Bull δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή. Ούτε ζηλεύει τους επτά παγκόσμιους τίτλους του οδηγού της Mercedes: «Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που είμαι. Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι στην F1 και ζω τη ζωή που ζω. Και δεν ζηλεύω κανέναν».

Μετά την απόλυτη κυριαρχία του Hamilton και της Mercedes την προηγούμενη εξαετία, ο Verstappen φαίνεται να έχει πραγματικές πιθανότητες να κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο για πρώτη φορά στη θητεία του στη Red Bull Racing.

«Το ελπίζω», απάντησε όταν ρωτήθηκε αν αυτή είναι η χρονιά που θα πάρει τον πρώτο του τίτλο, προσθέτοντας πως «πρέπει ακόμα να δουλέψουμε πολύ και καλύτερα για να είμαστε πραγματικά στη μάχη. Αυτό είναι που έχουμε δεσμευτεί τώρα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ελπίζω το 2021 να μείνει στην ιστορία ως μια καλή χρονιά. Φυσικά ελπίζω να τερματίσω μπροστά από όλους τους άλλους, αλλά δεν είμαι ο μόνος που το ονειρεύεται αυτό. Ξέρω ότι πολλοί εργάζονται ήδη για το 2022, αλλά έχουμε ήδη μια καλή ευκαιρία φέτος και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα».