Ο Verstappen μποϊκοτάρει το Sky Sports!


Ο Max Verstappen αρνείται να μιλήσει στον βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα Sky Sports, μετά τα σχόλια του Ted Kravitz για το περυσινό Πρωτάθλημα!

  • Του Γιάννη-Μάριου Παπαδόπουλου - Φωτό: Red Bull Content Pool
  • 30/10/2022

Ο Ολλανδός είναι δυσαρεστημένος με τα σχόλια που έκανε ο Kravitz στην εκπομπή του «Ted's Notebook», μετά το γκραν πρι των ΗΠΑ στο Όστιν, όταν αναφέρθηκε στο ότι «εκλάπη» ο τίτλος του 2021 από τον Lewis Hamilton.

Ο Verstappen κέρδισε τον Hamilton για το πρωτάθλημα του 2021 περνώντας τον στον τελευταίο γύρο του τελευταίου αγώνα. Η FIA αναγνώρισε αργότερα ότι «ανθρώπινο λάθος» από τον πρώην διευθυντή αγώνων Michael Masi είχε ως συνέπεια η διαδικασία επανεκκίνησης να γίνει λανθασμένα, κάτι που έκρινε τον τίτλο κι είχε ως συνέπεια να απομακρυνθεί ο Masi.

Ο Verstappen δεν μίλησε στο Sky Sports μετά τις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου, έχοντας ενημερωθεί για τα σχόλια, και δεν θα το κάνει και την Κυριακή. Σκοπεύει επίσης να κάνει το ίδιο με το Sky Sports Italia και το Sky Sports Germany.

Ο Verstappen και η Red Bull δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει αν το μποϊκοτάζ θα συνεχιστεί και μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ απομένουν οι αγώνες στη Βραζιλία και το Άμπου Ντάμπι για τη φετινή σεζόν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Verstappen αντιδρά εναντίον των μέσων ενημέρωσης, καθώς μποϊκοτάρισε το Netflix όταν δυσαρεστήθηκε με την απεικόνιση της μάχης των οδηγών στο «Drive to Survive» και δεν εμφανίστηκε στον κύκλο του 2021.

Ο Verstappen επιβεβαίωσε νωρίτερα φέτος ότι είναι πλέον έτοιμος να συνεργαστεί με το Netflix αυτή τη σεζόν, μετά από συζητήσεις με την αμερικανική εταιρεία και την F1 φέτος.