Ο Verstappen σκέφτεται να φύγει από τη Red Bull!


Ο Max Verstappen είναι πλέον από τους πιο καλοπληρωμένους οδηγούς στην ιστορία της Formula 1.

  • 17/5/2022

Ο Ολλανδός έχει συμβόλαιο με τη Red Bull μέχρι το 2028 με αποδοχές περίπου 40 εκατομμύρια το χρόνο. Και οι τρεις νίκες στους πέντε πρώτους αγώνες δείχνουν ότι η επιλογή της αυστριακής ομάδας να του προσφέρει αυτό το συμβόλαιο, ήταν ορθή.

Ο Verstappen το 2028 θα είναι 31 ετών και, υπογράφοντας μια περαιτέρω επέκταση, θα μπορούσε ακόμη και να επιλέξει να τερματίσει την καριέρα του στη Red Bull. Αλλά ίσως θα ήταν περιοριστικό να μην δοκιμάσει μια άλλη πρόκληση, όπως έκαναν σχεδόν όλοι οι μεγάλοι του παρελθόντος.

Και έτσι ο Super Max κρατά όλα τα πιθανά σενάρια ανοιχτά για την επόμενη περιπέτειά του: «Αισθάνομαι πολύ καλά στη Red Bull και τώρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγω. Τα πάμε καλά και έχουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο. Ωστόσο, στο τέλος του συμβολαίου θα είμαι μόλις 31 ετών, δεν θα έχω γεράσει ακόμα και θα μπορώ να επιλέξω αν θα συνεχίσω ή όχι σε αυτή την ομάδα» τόνισε ο Ολλανδός.

Η Mercedes και η Ferrari θα μπορούσαν να αποτελέσουν προορισμούς για τον Verstappen, παρότι προς το παρόν έχουν επενδύσει στους Russell και Leclerc αντίστοιχα…