Οι πρώτες εικόνες του νέου μονοθεσίου της Mercedes


Τις πρώτες φωτογραφίες του νέου μονοθεσίου της έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Mercedes AMG Petronas ακολουθώντας το παράδειγμα των βασικών ανταγωνιστών της.

  • 14/2/2020

Αναμονή τέλος. Η Mercedes AMG Petronas έδωσε στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες φωτογραφίες του νέου μονοθεσίου της κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο τον κύκλο των αποκαλύψεων για τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν.

Η γερμανική ομάδα, η οποία δια στόματος Toto Wolf διέψευσε τα σενάρια που την ήθελαν να αποχωρεί από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 στο τέλος αυτής της σεζόν, παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες τον νέο βασικό χορηγό της, χρησιμοποιώντας για τον σκοπό αυτό το μονοθέσιο της προηγούμενης χρονιάς.

Έτσι η W11 παρέμενε ένα μυστήριο το οποίο λύθηκε σήμερα με τη δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών του μονοθεσίου που βρίσκεται ήδη στην πίστα του Silverstone για τους πρώτους δοκιμαστικούς γύρους σε πραγματικές συνθήκες.

Στη συνέχεια η ομάδα της Mercedes AMG Petronas θα κατευθυνθεί στην πίστα της Βαρκελώνης όπου και θα διεξαχθούν οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης και της φετινής σεζόν.

Ως γνωστόν, η γερμανική ομάδα διατηρεί στο ρόστερ της τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2019, L. Hamilton και τον V. Bottas, με τον πρώτο να διεκδικεί φέτος τον έβδομο τίτλο της καριέρας του και τον δεύτερο να έρχεται ως outsider για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.