Παρουσιάστηκε η νέα Williams FW44 (photos)


H Williams παρουσίασε την FW44, το πρώτο μονοθέσιο της ομάδας υπό τους νέους κανονισμούς κι αυτό με το οποίο η ομάδα θα θέλει να βγει από το έρεβος των τελευταίων θέσεων.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 15/2/2022

Πέντε παρουσίασαν, πέντε απέμειναν - ή, μάλλον, πέντε απέμεναν.

Η Williams, στην πρώτη της πλήρη σεζόν χωρίς τον Sir Frank Williams εν ζωή, ετοιμάζεται να εισέλθει σε μία ολωσδιόλου διαφορετική εποχή, τόσο για την ίδια, όσο και για τη Formula 1 συνολικά.

Με τους Nicholas Latifi και Alex Albon στα cockpits, τον Jost Capito σε ρόλο CEO και team principal, και τον παλαιό φίλο του από τη VW, François-Xavier Demaison, στα πηδάλια του τεχνικού επιτελείου, η ομάδα του Grove μπαίνει στη σεζόν του 2022 με όρεξη να εκπλήξει.

Η νέα εποχή βρίσκει την βρετανική ομάδα και με νέους χρωματισμούς, καθώς επιστρέφει στο royal blue, αυτό το βαθύ μπλε που τη χαρακτήριζε την περασμένη δεκαετία, καθώς και το ανοιχτό κόκκινο χρώμα, στις λεπτομέρειες.

Πρέπει να σημειωθεί, επίσης, πως η FW44 θα παρουσιαστεί στην ολότητά της στο τεστ της ερχόμενης εβδομάδας (23-25 Φεβρουαρίου), και αυτό που είδαμε σήμερα ήταν το showcar της Formula 1 με το νέο livery.