Perez ή Hulkenberg;


Η Racing Point αναμένει ενημέρωση από τη βρετανική κυβέρνηση αναφορικά με το εάν θα επιτραπεί στον Μεξικανό να αγωνιστεί το προσεχές τριήμερο στο Σίλβερστοουν

  • 6/8/2020

Πρόσφατα η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως όποιος βρεθεί θετικός σε τεστ για τον COVID-19, αυτομάτως μπαίνει σε καραντίνα δέκα ημερών κι όχι επτά, όπως ίσχυε μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες.

Με αυτό το δεδομένο, ο Perez επρόκειτο να χάσει και τον δεύτερο αγώνα επί βρετανικού εδάφους. Μόνο που τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν, καθώς η Racing Point έκανε αίτημα στο NHS ώστε να επιτραπεί στον Perez να οδηγήσει στον επετειακό αγώνα για τη συμπλήρωση 70 ετών από τη δημιουργία της Formula 1.

Πάντως ακόμα κι εάν η απάντηση της βρετανικής κυβέρνησης είναι αρνητική, τότε Racing Point έχει έτοιμη τη λύση, με τον Nico Hulkenberg να οδηγεί για λογαριασμό της ομάδας.

Ο Γερμανός πιλότος, πάντως, σήμερα στο πάντοκ του Σίλβερστοουν επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τουλάχιστον μία ομάδα, προκειμένου το 2021 να επιστρέψει σε μόνιμη βάση στη Formula 1.

«Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, πέραν της επιθυμίας μου να επιστρέψω στη Formula 1. Κάνω ένα βήμα κάθε φορά, αναμένοντας τις εξελίξεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Hulkenberg.