Πετυχημένη επέμβαση στη γνάθο για τον Fernando Alonso


Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι της Κυριακή και αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος στις δοκιμές του Μπαχρέιν

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 12/2/2021

Η Alpine επιβεβαίωσε ότι ο Alonso υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση και ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τις επόμενες δύο ημέρες.

«Οι γιατροί ανακάλυψαν ένα κάταγμα στην άνω γνάθο του και πραγματοποίησαν μια επιτυχημένη διορθωτική επέμβαση. Η ιατρική ομάδα που παρακολουθούσε είναι ικανοποιημένη με την πρόοδό του. Ο Fernando θα παραμείνει υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο για άλλες 48 ώρες. Ευελπιστούμε, ότι μετά από λίγες μέρες αποθεραπείας και ξεκούρασης, θα είναι σε θέση να συνεχίσει σταδιακά την προπόνηση. Περιμένουμε από αυτόν να είναι πανέτοιμος στο ξεκίνημα της σεζόν» ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας.

Σε δήλωση της τοπικής αστυνομίας στην Ελβετία, επιβεβαιώθηκε ότι το ατύχημα έλαβε χώρα σε χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ.

«Η Καντονική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι χθες, λίγο πριν από τις 14:00 στο Viganello, ένας 42χρονος Ελβετός οδηγός που ζούσε στην περιοχή του Λουγκάνο οδηγούσε κατά μήκος της Via La Santa προς την Πρεγκασόνα. Σύμφωνα με όσα αρχικά κατέθεσαν οι αυτόπτες μάρτυρες, ενώ έκανε μια αριστερή στροφή για να μπει σε χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ, συγκρούστηκε με έναν 39χρονο Ισπανό πολίτη, ο οποίος οδηγούσε ποδήλατο. Η σύγκρουση έλαβε χώρα στη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου. Αξιωματικοί από την Καντονική Αστυνομία και με την υποστήριξη της Αστυνομίας του Λουγκάνο, καθώς και διασώστες, έφτασαν στο σημείο και, αφού προσέφεραν στον ποδηλάτη τις Πρώτες Βοήθειες, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο».