Πώς ο Lewis Hamilton βοήθησε άσημους σχεδιαστές στο Met Gala


Ο Lewis Hamilton έδωσε την ευκαιρία σε άσημους σχεδιαστές μόδας να παραστούν στο Met Gala.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 16/9/2021

Το Met Gala είναι μία ετήσια εκδήλωση που σκοπό έχει τη χρηματοδότηση του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης και του ειδικού τμήματός του για τη διατήρηση των ρούχων που διατηρεί στη συλλογή του.

Σε αυτήν, άνθρωποι από όλο το φάσμα της βιομηχανίας της μουσικής και του κινηματογράφου, αλλά και διεθνούς φήμης αθλητές, δίνουν το παρόν, από το 1948, όταν τότε το εισιτήριο ήταν μόλις 50 δολάρια.

Η φετινή παρουσία του Lewis Hamilton εκεί, εκκεντρική όπως κι όλες οι άλλες σε αυτήν την δεξίωση, ήταν η έκτη για τον ίδιο, αλλά η πρώτη για τρεις νέους σχεδιαστές μόδας.

Οι Jason Rembert, Edvin Thompson και Kennet Nicholson ήταν προσκεκλημένοι του Hamilton στο τραπέζι του στο MET Gala, που κοστίζει 30.000 δολάρια πλέον, με τον Βρετανό πρωταθλητή της Formula 1 να πληρώνει τα πάντα για αυτούς τους νέους ανθρώπους, που είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να δείξουν τη δουλειά τους σε μία τεράστια πλατφόρμα.

«Είναι σημαντικό για μένα να βάζω στο προσκήνιο τους μαύρους ανθρώπους και την κουλτούρα μας στο φετινό Met Gala,» δήλωσε στο κόκκινο χαλί ο 7κις πρωταθλητής.