Ralf Schumacher: «Πρέπει να σταματήσει να γκρινιάζει ο Vettel»!


Την άποψη πως ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της σεζόν, εξέφρασε ο teammate του στην ομάδα της Aston Martin.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 5/4/2021

«Καμπανάκι» χτύπησε ο Ralf Schumacher αναφορικά με τη φετινή, πρώτη σεζόν του Sebastian Vettel στην ομάδα της Aston Martin. Ο αδελφός του επτάκις Παγκόσμιου Πρωταθλητής ξεκαθάρισε πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τον συμπατριώτη του.

«Το μεγάλο πρόβλημα για τον Sebastian είναι πως θα χρειαστεί χρόνος ώστε η ομάδα να κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίον εργάζεται ο Sebastian και τις αλλαγές που θα πρέπει να κάνει στο μονοθέσιο ώστε να του ταιριάζει οδηγικά. Όμως δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις. Ο Sebastian πρέπει να πατήσει το πόδι στο… γκάζι και να προσπαθήσει να έχει άμεσα αποτελέσματα» τόνισε ο Schumacher.

Και προσέθεσε: «Η γκρίνια πρέπει να σταματήσει. Ο Sebastian πρέπει να αποδείξει ότι είναι ταχύτερος από τον teammate του». Παράλληλα ο Vettel θα πρέπει να αποφύγει και τις κακοτοπιές, καθώς μόνο στο Μπαχρέιν εξαιτίας της σύγκρουσης που είχε με τον Esteban Ocon, τιμωρήθηκε με πέντε βαθμούς στην αγωνιστική άδειά του!