Ricciardo: Αυτός αποφασίζει για το μέλλον του


Ο Daniel Ricciardo εξακολουθεί να μην καταφέρνει να δείξει τις ικανότητές του στη McLaren, μολονότι έχει περάσει πάνω από μία σεζόν στη βρετανική ομάδα. 

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 2/6/2022

Παρόλο που ο Αυστραλός έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2023, ο διευθύνων σύμβουλος της McLaren Zak Brown ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δεν αποκλείει μια πρόωρη αποχώρηση. Όμως μια τέτοια απόφαση δεν μπορεί να την πάρει η ομάδα!

Ο λόγος; Όταν ο Ricciardo υπέγραψε συμβόλαιο στις αρχές του 2021, το οποίο τον δέσμευε με την ομάδα για τρία χρόνια, επέβαλε μονομερή επιλογή να αποχωρήσει από τη McLaren στο μεσοδιάστημα. Εφόσον λοιπόν ο Αυστραλός οδηγός δεν την ασκήσει, θα παραμείνει μέλος της McLaren.

Αυτό σημαίνει ότι η McLaren θα πρέπει να περιμένει υπομονετικά τους επόμενους μήνες για να δει τί θα αποφασίσει ο Ricciardo. Κι είναι γεγονός για τον Ricciardo ότι θα είναι δύσκολο για αυτόν να ενταχθεί σε μια παρόμοια ή καλύτερη ομάδα από τη McLaren τα επόμενα χρόνια. Επομένως, είναι πιθανό να κάνει και πάλι ό,τι μπορεί για να αποδείξει την αξία του στη McLaren το 2023.