Schumacher: «Έχουμε το πιο αργό μονοθέσιο»


Ο νεαρός πιλότος της Haas δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και έστειλε μήνυμα… βελτίωσης για το μέλλον.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 31/3/2021

Το γκραν πρι του Μπαχρέιν δεν εξελίχθηκε για την ομάδα της Haas όπως περίμεναν οι Αμερικανοί πριν από την εκκίνηση του πρώτου αγώνα της χρονιάς. Ο Nikita Mazepin εγκατέλειψε μόλις έπειτα από μερικές στροφές, ενώ ο Mick Schumacher αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, ειδικά με την θερμοκρασία των ελαστικών του μετά από την παρουσία του αυτοκινήτου ασφαλείας στην πίστα, εξαιτίας του ατυχήματος του Ρώσου teammate του.

Ο νεαρός Γερμανός πιλότος παραδέχθηκε πως «μετά από την αποχώρηση του αυτοκινήτου ασφαλείας από την πίστα, η θερμοκρασία των ελαστικών μου δεν ήταν η ενδεδειγμένη, με αποτέλεσμα να κάνω τετ-α-κε και επί της ουσίας να τελειώσει εκεί ο αγώνας μου».

«Προφανώς έκανα ένα λάθος κι αυτό είναι κάτι το οποίο θα προσπαθήσω να μην επαναλάβω στο μέλλον. Από αυτά τα λάθη μπορώ να μάθω πολλά πράγματα για το μέλλον. Το πρόβλημα είναι πως αυτή τη στιγμή φαίνεται πως έχουμε ξεκάθαρα το πιο αργό μονοθέσιο, μολαταύτα θεωρώ πως και υπό αυτές τις συνθήκες κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε προκειμένου να πάρουμε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα» επεσήμανε ο Γερμανός πιλότος και γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Michael Schumacher.