Τα… δώρα του Vettel στη Ferrari (vds)


Ο Sebastian Vettel αποχώρησε από τη «σκουντερία», αποχαιρετώντας με τον δικό του ξεχωριστό και άκρως συγκινητικό τρόπο φίλους και συνεργάτες

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 14/12/2020

Οι μηχανικοί της «σκουντερία» περίμεναν τον Vettel στην έξοδο του γκαράζ της ομάδας για να τον χειροκροτήσουν την τελευταία φορά που έβγαινε από εκεί οδηγώντας την SF1000, ώστε να πάει στο grid του τελευταίου αγώνα της σεζόν.

Ο Vettel στο τέλος του αγώνα φυσικά δεν ξέχασε τους ανθρώπους της ομάδας, αφιερώνοντάς τους ένα τραγούδι, το οποίο έγραψε ο ίδιος.

«Είσαι η κόκκινη ομάδα, γεμάτη πάθος, ποτέ δεν θα τας παρατήσεις. Έρχεται το τέλος για μένα, λάτρεψα να είμαι μαζί σας, ένιωσα τη μαγεία σας, ένα απίστευτο συναίσθημα. Σας ευχαριστώ που ήμουν εδώ, θα μου λείψετε. Χαιρετισμούς σε όλους στο Μαρανέλο, αξίζουν κι αυτοί μία αναφορά. Τώρα θα πω αντίο και σας εύχομαι τα καλύτερα. Σας εύχομαι ευτυχία και κυρίως υγεία» ήταν οι στίχοι του τραγουδιού.

Εν συνεχεία το… μενού περιελάμβανε και… αλκοόλ, με τον Vettel να «σπάει» το «πρωτόκολλο» και να κερνά από μία παγωμένη μπύρα όλους όσοι βρίσκονταν στο γκαράζ της ομάδας!

Πριν αποχωρήσει για τελευταία φορά από το κόκκινο γκαράζ, ο Vettel αντάλλαξε κράνος με τον Charles Lecler, γράφοντας στον (πρώην, πλέον) teammate του ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα: «Charles, είσαι ο πιο ταλαντούχος οδηγός που συνάντησα τα τελευταία 15 χρόνια στη Formula 1. Με το χαραμίσεις! Αλλά ό,τι και να κάνεις, να είσαι χαρούμενος και να χαμογελάς. Ευχαριστώ για όλα».