Θα προλάβει ο Kimi τη Μόντσα;


Η είδηση ότι ο Kimi Raikkonen βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊο δημιουργεί σειρά νέων δεδομένων στο εσωτερικό της Alfa Romeo και όχι μόνο.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 4/9/2021

Ο Fred Vasseur ήταν απογοητευμένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα με τον Iceman, όμως ξεκαθάρισε πως η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο.

«Φοράμε μάσκα όλη την ημέρα, επομένως δεν υπήρξε πρόβλημα με τους μηχανικούς του Kimi, εκτός από τον φυσιοθεραπευτή του, τον Mark, ο οποίος έχει τεθεί σε καραντίνα, όπως και ο Kimi» ξεκαθάρισε ο επικεφαλής της Alfa Romeo.

Αναφορικά με τον Kubica, ο Vasseur είπε πως «ο Robert έκανε δοκιμές με το μονοθέσιο πριν από μερικές εβδομάδες, όμως μία πίστα όπως του Ζάνυφουρτ δεν είναι η πιο εύκολη και μία ώρα ελεύθερων δοκιμών ίσως δεν είναι αρκετή για να συνηθίσει».

Όσο για το εάν ο Kimi θα δώσει το «παρών» στη Μόντσα, ο επικεφαλής της Alfa Romeo είπε: «Ο Kimi είναι εμβολιασμένος, γι’ αυτό και αισθάνεται πολύ καλά και δεν έχει συμπτώματα. Πρώτα θα πρέπει να έχει αρνητικό τεστ στα χέρια του κι εν συνεχεία θα υπάρξει συνεννόηση με τις ιταλικές Αρχές, προκειμένου να δούμε εάν θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Ιταλία για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας».